in

RADULJICA JASAN: MOJA KARIJERA JOŠ NIJE ZAVRŠENA, a neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan! Nisam ovoliko trenirao ni sa 20 godina…

Izjava člana YU grupe Žike Jelića o ideji da sa prijateljima, među kojima je i Miroslav Raduljica, krene u vožnju motorima po Americi, stvorila je pogrešnu sliku. Navela javnost da pomisli kako bi osvajač tri srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije radije otišao na avanturu, nego prihvatio ponudu iz Evrolige za nastavak karijere. Prema pojedinim pisanjima, da je odlučio i da stavi tačku na igračku karijeru.

Upitan je Raduljica ima li istine u pisanjima pojedinih medija…

– Izjavljivao sam i ranije da ću kad završim karijeru motorom otići na “Rutu 66”. Ideja sa Žikom Jelićem i Boškom Čukićem koji organizuje put, sigurno je došla kao nešto što bih ja radio. Samo je pitanje da li će to biti u mojoj pauzi? Ukoliko oni budu išli tokom moje sezone, kao recimo sada ili na proleće, sigurno neću moći da idem. Ukoliko bude u vreme mog odmora, naravno da je to moja želja i ne vidim ništa loše u tome. Taj put će se definitivno dogoditi, u kojoj konstalaciji i kada to ne mogu da znam. Sigurno da ga neću staviti ispred svoje karijere, koja nije još završena- rekao je Miroslav Raduljica za Mozzart sport.

Starsportphoto

 

Nije mu bilo prijatno kada je od drugih saznao da je “okončao karijeru”.


SEO JE NA POD I ZAPLAKAO… Slomile su ga emocije! (FOTO)

SEO JE NA POD I ZAPLAKAO... Slomile su ga emocije! (FOTO)


TOTALNA LUDNICA! Svi u transu, košarkaši Španije okupali selektora… (VIDEO)

TOTALNA LUDNICA! Svi u transu, košarkaši Španije okupali selektora... (VIDEO)

– Zasmetalo mi je što se pravi senzacija. Zašto se mediji koji su to pisali nisu setili da dođu da me snime kako treniram ili da me intervjuišu o ponudama koje imam, prihvatam ili ne prihvatam? Izvlače iz konteksta jednog od najvećih legendi muzike na našim prostorima. Njegove reči su iz najbolje namere jer se i on raduje, kao i ja, ako se ta ideja ostvari da idemo zajedno. Žiku poštujem kao prijatelja i muzičara i ne mogu ništa da mu uzmem za zlo, jer ništa loše nije ni mislio.

Starsportphoto

 

Povela se priča i da je zbog avanture po Americi Raduljica odlučio da odbije ponude Crvene zvezde i Partizana.

Neka se odluče da li je Zvezda ili Partizan. Ne čitam novine toliko, pa su mi prijatelji sa jedne i sa druge strane govorili da sam odbio Partizan i Zvezdu da bih išao na put. Svaku ponudu koju dobijem vrlo dobro razmotrim i sigurno ne bih lično zadovoljstvo stavljao ispred takvih ponuda dok sam još aktivan igrač. Pogotovu klubova iz Evrolige. Svestan sam da me mnogi smatraju drugačijim, ali to nikada ne bih uradio. Treniram svakodnevno, više nego ikad. Znojim se da bi ostao u formi i da bi iskoristio ponudu koja će da dođe ili je možda već tu. Ne da se trudim, nego nikada nisam bio u boljoj formi. Možda zbog godina i iskustva, toga što sam dosta zreliji, spremniji za neke nove izazove. Ne sećam se da sam ovoliko trenirao ni kada sam imao 20 godina. Mislim da sam sada u boljoj formi nego kada sam bio daleko mlađi. Čekam da se pojavi nešto. Nisam izbirljiv, niti je u pitanju visina ugovora. Čekam pravu priliku koja će biti dostojna mojih godina, iskustva i nečega što želim u životu- zaključio je Miroslav Raduljica.

Pratite nas na društvenim mrežama