in

PRIJU NA AERODROMU ČUVALI TELOHRANITELJI! Pevačica došla s nastupa, a sprovodili je do auta u kom je bio ON!

Prijovićka je juče doputovala, a naš paparaco ju je uslikao na aerodromu gde je bila okružena muškarcima koji su je otpratili do automobila. Da li je Alesandra, koju je do skoro na nastupe pratio samo menadžer, sada odlučila da unajmi i obezbeđenje, nije poznato.

e-stock

Aleksandru sprovodili do automobila

A kada je ušla u automobil, na zadnjem sedištu pored nje našao se i njen sin Aleksandar koji je bio iznenađen prisustvom velikog broja fotoreportera.

e-stock

Prija nigde više bez njega… Aleksandra sa sinom Aleksandrom

Aleksandra je nedavno otkrila koliko joj je stresan svaki odlazak od kuće jer njen sin sada sve shvata i često plače kada ona mora da ode na posao:

– Radila sam mnogo na ablumu, to mi je umorilo dosta, ali je leto već unapred bilo dogovoreno, a ja nikada nisam otkazivala nastupe, tako da sam sve ispoštovala do kraja. Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega… Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom. Još sam i radila, danas sam došla iz Crne Gore – priča Prija u emisiji “Ami Dži šou”.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama