in

PREPOZNAJETE LI BIVŠU ZADRUGARKU? Starleta je ovako izgledala pre operacija OVA FOTKA ĆE VAS ŠOKIRATI

Danas, ona ima velike silikonske grudi, usne i mačje oči, te gotovo ni ne liči na devojčicu kakva je bila.

HIT dodatak/informer

Ana Korać sa ocem

Reč je o starleti Ani Korać. Ana je ekskluzivno ekipi Informera dozvolila da zaviri u njen porodični foto album.

HIT dodatak/informer

Mala Ana Korać

Koraćeva nam je pokazala kako je izgledala u detinjstvu, kada nije ni sanjala da će kada poraste postati rijaliti zvezda i starleta.

Pre nego što se preselila u Beograd i pokorila prestoničke klubove, Ana je živela u Ivanjici sa majkom Ljiljanom, ocem Milićem i starijim bratom Nemanjom.


PA I DA JE ZAUZET, NE BIH GA KRILA Ana Korać otkrila detalje o novom partneru, a onda ispričala istinu o Dalili! (VIDEO)

PA I DA JE ZAUZET, NE BIH GA KRILA Ana Korać otkrila detalje o novom partneru, a onda ispričala istinu o Dalili! (VIDEO)


ANA KORAĆ RASKRINKANA! Starleta se hvalila LUKSUZNIM AUTOMOBILIMA, isplivao komentar koji DOKAZUJE da je sve LAŽ?! (FOTO)

ANA KORAĆ RASKRINKANA! Starleta se hvalila LUKSUZNIM AUTOMOBILIMA, isplivao komentar koji DOKAZUJE da je sve LAŽ?! (FOTO)

– Bila sam dobro i poslušno dete, nisam pravila gluposti, poštovala sam tatu i mamu. Otac me nikad nije udario, a mama me je tukla kad sam plakala jer nisam htela da idem u vrtić. Ipak, uspela sam da isteram svoje, pa su prestali da me vode u vrtić. Čuvali su me mamini roditelji, baba Ema i deda Borko – kaže Ana.

Ona pamti da su je oni čuvali i obožavali:

– Baka i deka su me držali kao malo vode na dlanu i to mi je jedan od najlepših perioda u životu. Imali su veliko dvorište, pa smo se po ceo dan igrali i smejali. Volela sam da idem i kod tatinih roditelja, jer su imali jariće, koje sam obožavala. Nisam pila kozije mleko, već sam babi i dedi stalno tražila kupovno i zbog mene su ga uvek imali u kuću. Bila sam razmažena, pa sam do devete godine pila mleko iz flašice. Čim bih došla kući iz škole, tražila bih flašicu. Uveče nisam mogla da zaspim bez nje!

HIT dodatak/informer

Ana Korać danas

Sa tri godine starijim bratom Nemanjom se često svađala, ali zato su danas najbolji prijatelji.
– Bio je ljubomoran kad sam se rodila jer više nije bio u centru pažnje. Tih godina su se u našoj familiji rađali samo dečaci, pa su me svi razmazili. Ne samo roditelji, već i rođaci. Nemanja i ja smo se stalno tukli! Kad god mu dođe društvo, ja se nacrtam kod njega u sobu i maltretiram ga, pa me on izbaci. Sada se volimo najviše na svetu – priča Ana, koja se čak potukla braneći starijeg brata:
– Vozila sam bicikl i videla da se svađa sa nekim dečakom. Odmah sam skočila sa bicikla, zaletela se i počela da bijem tog klinca. Nemanja je bio u šoku, jer su me do tada svi smatrali malom i mirnom Anom.

HIT dodatak/informer

Ana Korać sa majkom

Još u osnovnoj školi shvatila je da dečaci nisu ravnodušni na nju.
– Imala sam samo jednu drugaricu, uglavnom sam se družila sa dečacima. Kad smo putovali autobusom na ekskurzije, svi dečaci su želeli da baš ja sedim pored njih, Uvek sam bila u centru pažnje jer sam zračila pozitivnom energijom – kaže Koraćeva, na koju su ostale devojčice bile ljubomorne:
– Zavidele su mi jer sam se dopadala svim momcima! Ma, ludele su zbog toga, ali ja na njih nisam obraćala pažnju.

POGLEDAJTE ŠTA JE ANA REKLA O DALILI: