in

PREDRAG KON PRIČAO O ĐOKOVIĆU! Evo šta kaže o tome što se Novak nije vakcinisao!

Podsećamo, Novaku Đokoviću noisu dali da igra na Australijan openu jer nhije vakcinisan. Ministar za imigracije Aleks Houk proterao je prvog tensiera sveta jer je Srbin bio  “opasnost po javno zdravlje” Australije.

Predrag Kon govorio je na ovu temu u Jutarnjem programu Prve. 

Ispratio sam, ja sam rekao samo da mi je žao što nisam imao prilike da razgovaram sa njim pre nego stekne neka uverenja i da mu želim sve najbolje. Ne vidi se u izveštaju kako su iskoristili taj moj status, ali ne znam da li ovde ima neko ko nije njegov navijač, tako da Novaku želim sve najbolje – kazao je Kon i pričao o potezu Australijanaca koji nisu dozvolili Novaku da se takmiči.

Reuters

 

– Prokomentarisao sam da nije u duhu zdravstvenog pravilnika što ga nisu pustili, što ne znači da nije pravo, kao država imaju pravo da obezbeđuju granice. Ostajem pri istom stavu o vakcinaciji. Najviše bih voleo da igra tenis i da nema problema, posebno jer dolaze veliki turniri, poštujem šta kaže Novak Đoković, tako je odlučeno – vakcinacija je dobrovoljna i ne razumem na koji je način mogao da bude javna zdravstvena opasnost – dodao je srpski epidemiolog.


Novak će se VAKCINISATI uskoro?!

Novak će se VAKCINISATI uskoro?!


UŽASNA VEST ZA NOVAKA! Đoković propušta još jedan grend slem?

UŽASNA VEST ZA NOVAKA! Đoković propušta još jedan grend slem?

Novak Đoković će se takmičiti na turniru u Dubaiju krajem februara, a to će biti njegov prvi turnir u 2022. godini.