in

PRAVILA SAM REJV ŽURKE, SLEDEĆA JE MOŽDA 4. APRILA! Ana Brnabić otkrila NEPOZNATE DETALJE iz mladosti!

Brnabić je otvorila dušu pred milionskim auditorijumom, a gledaoci su imali prilike da je upoznaju iz drugačijeg ugla.

Premijerka je, između ostalog, u emisiji govorila o mladosti i obrazovanju u inostranstvu:

Bilo je teško vreme ovde i da budem iskrena, bila sam divlje dete, pravila sam gluposti. Bilo je samo izlasci i noćni život, tad sam organizovala rejv žurke, partije… Pravili smo žurke na Tašmajdanu u onim pećinama, mogao si da praviš žurke gde god, avanturizam me je privlačio. Moji roditelji su rekli Okej, ako mi nismo uspeli da te smirimo, Engleska će uspeti! To tamo je bio opstanak u svakom smislu, bilo mi je teško, svaki dan sam mislila da se vratim, ali iz inata. Uvek sam znala da ću se vratiti u Srbiju, ovde mi je dom, prijatelji, porodica, sve moje je ovde – rekla je Brnabić.

Printscreen You Tube

Ana Brnabić

Ne pamtim kada sam poslednji put izašla. Dosta sam se iživela u mnladosti, proputovala sam… Sada sam zaista posvećena poslu i porodici. Nije da mi to nedostaje – priznala je Ana Brnabić.


CECA UĆUTKALA BILJANU! Srbljanovićka isprozivala PEVAČICU, ona joj ŽESTOKO ODGOVORILA: Samo da decu ne hapse kod kontejnera dok kupuju drogu!

CECA UĆUTKALA BILJANU! Srbljanovićka isprozivala PEVAČICU, ona joj ŽESTOKO ODGOVORILA: Samo da decu ne hapse kod kontejnera dok kupuju drogu!


DEJANOV ŠAH – MAT DALILI! Dragojević PONIZIO bivšu ženu- Ona se obratila TATI za pomoć! (VIDEO)

DEJANOV ŠAH - MAT DALILI! Dragojević PONIZIO bivšu ženu- Ona se obratila TATI za pomoć! (VIDEO)

Upitana što sada ne napravi rejv žurku, uz osmeh je rekla:

Možda 4. aprila – rekla je kroz smeh. Bila je to jasna aluzija na pobedu na predstojećim izborima zakazanim upravo za taj dan.

Printscreen You Tube

Ana Brnabić

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU “DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ”: