in

PONOVO SE PUMPALA! Maja Marinković pred povratak u Zadrugu otišla na remont kod našeg poznatog hirurga!

Maja Marinković napumpala je usne i ubrizgala botoks pred povratak u “Zadrugu”! Starleta je nakon diskvalifikacije odlučila da ode “na remont” i da se u punom sjaju vrati u rijaliti.

TV Pink printscreen

– Jedva sam čekala da posle “Zadruge” odem na bockanje kod moje doktorke, da doradim usta, popravim botoks i dodam hijaluron – kaže Marinkovićeva za Informer.

Starleta objašnjava da često ide na tretmane, ali ne želi da otkrije koliko je ovog puta potrošila para:

printscreen

Za mene je uobičajeno da redovno radim usta, lice… Ne znam ni sama koliko sam novca na to dala. Iskrena da budem, ne gledam to kroz novac. Mene to čini srećnom, a moja doktorka Milica Đokić zaista sve radi sa merom i ukusom. Ja često znam da tražim svašta nešto, ali ona je moj glas razuma (smeh). Milica nije samo najbolji hirurg u regionu, već i pravi prijatelj – govori Maja.


BRESKVICA PONOVO PUMPALA USNE! Isplivao snimak kako sada izgleda! Komentari samo pljušte: “Unakazila si se, zašto tolika usta…”!

BRESKVICA PONOVO PUMPALA USNE! Isplivao snimak kako sada izgleda! Komentari samo pljušte: Unakazila si se, zašto tolika usta...!


GLUMICA OTKRILA ZAŠTO KRIJE MUŽA! Sofija Rajović se OGLASILA nakon svadbe – SADA SU NEKE STVARI MNOGO JASNIJE!

GLUMICA OTKRILA ZAŠTO KRIJE MUŽA! Sofija Rajović se OGLASILA nakon svadbe - SADA SU NEKE STVARI MNOGO JASNIJE!

printscreen

Međutim, kako otkriva naš dobro obavešten izvor, Maja je do sada na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra! Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve… Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

printscreen

– Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi – rekao je Taki.