in

POLITIČKI SUKOBI U CRNOJ GORI NE JENJAVAJU! Bečić: Dritan hapsi Srbe! Abazović: Aleksa laže!

Abazović, na drugoj strani, odgovara da Bečić govori neistinu i da niko od funkcionera URA ne kontroliše policiju, niti izdaje naloge za hapšenje!

Abazović je, kao tvrde Demokrate, izdao nalog za hapšenje političkog aktiviste M. T. i to samo zbog toga što je pozivao na proteste.

‘Budući mandatar DPS vlade Abazović nedostatak podrške za mučno delo koje ovih dana gradi na štetu Crne Gore pokušava da nadomesti primenom sile. Hapsi mirne aktiviste. Tako nešto ni DPS nije radio, a Abazović ovo radi jer zna da mu plan izdaje građana visi o vrlo tankom končiću’, piše u saopštenju Demokrata.

Na drugoj strani, iz Abazovićeve stranke odgovaraju da od Bečića očekuju izvinjenje zbog ovih optužbi.


Abazović NOVI PREMIJER Crne Gore?! Podgorički list ZAPALIO VATRU NASLOVOM… Milo predlaže Dritana ZA NOVOG MANDATARA!


ŠOK U BUDVI, ODBEGLI LAV IPAK NIJE PRONAĐEN! Stanovnici na nogama… Policija TRAŽI POMOĆ!

ŠOK U BUDVI, ODBEGLI LAV IPAK NIJE PRONAĐEN! Stanovnici na nogama... Policija TRAŽI POMOĆ!

‘Ni Abazović, ni URA ne kontrolišu hapšenja. Brzo su se Demokrate prešaltovale na koncept DPS-a, pa bi da zakoni važe za sve, ali ne i za njih. Ovakvi neosnovani napadi Bečićeve partije nas ne iznenađuju’, navodi se u odgovoru URA.

Inače, Uprava crnogorske policije saopštila je da je privedeni M. T. (59) saslušan i da je prijava protiv njega poslata nadležnom tužiocu, koji je utvrdio da uhapšeni nije prekršio nikakav zakon.