in

POBEDNIK “ZADRUGE 5” ŽESTOKO ISPROZIVAO BIVŠEG ROBIJAŠA! Dejan: Kristijan je bio zatvorska kučkica

On je pobesneo kad je bivši robijaš nazvao starletu kurvom i odbrusio mu da je bio obična “zatvorska kučkica” ozbiljnim kriminalcima.

Glumi silu

Printscreen

– Nekoliko puta mi je malo falilo da preskočim ogradu i uđem u “Zadrugu” kako bih odbranio Aleks! Poludeo sam kad ju je Kristijan Golubović gađao flašicom i vređao! On je istetovirani kromanjonac, obična zatvorska kučkica, koja glumi silu nad mladom devojkom. Oko njega su se okupile šlihtare da mu titraju muda, a ne znaju da je on u zatvoru drugima titrao muda! Golubović, inače, voli da nosi ženske stvari i da se šminka, a to je pokazao i u “Zadruzi” – kaže Dragojević i dodaje da je Kristijan ušao u rijaliti jer nema dinara u džepu:

– On je lažov, folirant i vucibatina! Njega nema pas za šta da ujede, a hvali se milionima. Pa, ljudi, on novac zarađuje od Tik toka! Tamo moljaka za poklone i novac!

Pobednik “Zadruge 5” osvrnuo se i na komentar bivšeg robijaša da je Aleks pokušala da ga razvede pre dve godine u rijalitiju, dok je još bio sa suprugom Ivanom Veljović.


ROĐENDAN BEZ TOMOVIĆA! Ivana objavila fotografiju a svi se pitaju gde je Vladimir

ROĐENDAN BEZ TOMOVIĆA! Ivana objavila fotografiju a svi se pitaju gde je Vladimir


VELIKI BUDŽET DOBILE SAMO ZVEZDE! Marina Popović podelila novac na osnovu rijaliti karijera! OVO JE RAZLOG TOME!

VELIKI BUDŽET DOBILE SAMO ZVEZDE! Marina Popović podelila novac na osnovu rijaliti karijera! OVO JE RAZLOG TOME!

Uzvratio na uvrede

Kristina Spalević je kurva jer je razvela Kristijana od Ivane

Dejan Dragojević

– Čuo sam da Kristijan naziva Aleksandru kurvom jer joj se dopadao! E pa onda je Kristina kurva jer ga je razvela! Sve što kaže za Aleksandru važi i za njegovu verenicu. To što je Kristijan zavoleo kurvu i napravio joj dete sasvim je druga stvar.

Ozbiljne optužbe

Sukob između Golubovića i Nikolićeve počeo je kad ju je on optužio da pokušava da glumi časnu sestru u ovoj sezoni “Zadruge”, iako se bavila prostitucijom.

printscreen

– Otkako si se smuvala sa Dejanom Dragojevićem, onim kupusarom iz Veternika, digla si nos! Prošlost ne može da se izbriše. Mene si molila da mi pušiš ku*ac, htela si da me razvedeš, a sad glumiš sveticu! Ti si, bre, kurva! Je*ala si se za pare po Bujanovcu i Švajcarskoj! Primila si 200 penisa – urlao je Kristijan.

Maja: Aleks je baš ljubomorna na mene

Maja Marinković tvrdi da je Aleks Nikolić ljubomorna na nju!

– Aleksandri je krivo što sam kod svih muškaraca ja prva i jedina! Kad smo Janjuš i ja raskinuli, jurila ga je da bude s njim. Isto je bilo i sa Filipom! Car i ja smo se mirili i raskidali, a ona je otrčala u etno-selo da ima seks s njim na jedno veče. Mene su voleli, a nju iskoristili. Zato je ljubomorna na mene – ispričala je Maja.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama