in

PLJUŠTI LOVA! SIN GOCE BOŽINOVSKE I POKOJNOG ZORANA ŠIJANA SE “OPARIO”! Mali Šijan na svadbi zaradio 150.000 evra!

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, na svojoj svadbi zaradio je 150.000 evra, saznaje Informer. Na luksuznom venčanju malog Šijana i Bojane Rodić, koje je održano u nedelju u jednom restoranu u Jakovu, bilo je više od 200 svatova, među njima Anastasija i Veljko Ražnatović, Zlata Petrović, Sanja Đorđević, Vanesa Šokčić, Jašar Ahmedovski… 

Aleksandar Jovanović Cile

Mirko i Bojana Šijan

I apsolutno svi gosti su doneli koverte s novcem! Kako saznajemo, niko nije dao manje od 500 evra, dok su pevači donosili i po 2.000 evra.

– Goca je oduvek bila galantna kad je dolazila na naša slavlja, zato sada nismo smeli da se obrukamo. Ja sam u kovertu stavio 2.000 evra – priča za Informer jedan gost koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da estradnjaci imaju svoju “tarifu”:

– Pevači bez “hiljadarke” ne idu na svadbe! Baš je retkost da neko stavi u kovertu manje para. Na svadbi su bili i prijatelji pokojnog Zorana Šijana, među njima i Milan Narandžić Limun. Čuo sam da je on doneo najdeblju kovertu, jer obožava mladoženju i prema njemu se ponaša kao da mu je sin.


DAN NAKON SVADBE SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK! Bojana Rodić oduševila pratioce

DAN NAKON SVADBE SE ODLUČILA NA OVAJ KORAK! Bojana Rodić oduševila pratioce


ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE “SLOŽNA BRAĆA – NEKST ĐENERATION”

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE SLOŽNA BRAĆA - NEKST ĐENERATION

Informer

Mirko i Bojana Šijan i Goca Božinovska

Gocu svi “ispoštovali”

Pozvali smo ponosnu majku Gocu Božinovsku i pitali je da li je pomogla mladencima da izbroje pare.

– Snajka mi je posle svadbe rekla da uzmem te koverte i odnesem ih kući u Surčin, pošto su oni ostali da prespavaju u hotelu. Neću da se mešam u to koliko su dobili, to su njihove pare – priča Božinovska za Informer i dodaje da je veoma srećna što je oženila sina:

Informer

Goca Božinovska

– Srećna sam još otkad sam dobila unuka Zorana, a venčanje je samo uvećalo moju radost. Na svadbi su bili svi moji prijatelji, kao i Zoranova porodica i njegovi drugovi. Svi su me ispoštovali.

Pevala i Anastasija

Mnoge njene kolege su zapevale, a kad je Zlata Petrović uzela mikrofon i popela se na stolicu, svatovi su je okitili novcem! Mnogi su se oduševili kad se mikrofona latila i Anastasija Ražnatović.

Goca kaže da od obaveza nije stigla da i ona peva:

Informer

Goca Božinovska

– Nisam imala kada da pevam! Dok sam sve dočekala, popričala s njima…

Na svadbi su bili i harmonikaš Mirko Kodić, kompozitor Steva Simeunović, sestra Nataše Bekvalac Dragana Bekvalac, bratanac Ljubiše Buhe Čumeta – Nemanja Buha

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama