in

PIKSI SA SABLJOM NAPRAVIO ŠOU U KATARU! Niko kao selektor Srbije, dobro se zabavljao! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je protivnike za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, pa će tako igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Selektor Srbije je bio izuzetno raspoložen i družio se sa svim legendama iz sveta sporta, a u jednom trenutku se sjajno zabavio.

Pre samog izvlačenja grupa, srpski selektor se dobro zabavio.  Selektor je tokom jedne od ceremonija domaćina prišao članovima tradicionalne grupe koja je  zabavljale prisutne, pa je od jednog od beduina dobio sablju.

Piksi nije odoleo, imitirao je pokrete i zaplesao sa sabljom, a njegov potez ispratio je apluz prisutnih.


Selektor ODBRUSIO provokatorima: Smiri se, ne talasaj! Mi ne vređamo! Stojković sanja polufinale!


BIVŠI ORAO POSLE ŽREBA: KOPI-PEJST! 90 ODSTO SRBA JE RAZOČARANO! Dajte neke NOVE!

BIVŠI ORAO POSLE ŽREBA: KOPI-PEJST! 90 ODSTO SRBA JE RAZOČARANO! Dajte neke NOVE!

Selektor je posle žreba bio optimista i rekao je da sanja Srbiju u polufinalu Svetskog prvenstva.

–  Da biste nešto postigli morate da imate malu dozu rizika. Bio bih nesrećan da ne šutnemo na gol, da smo igrali antifudbal, da smo se ponašali kao banda na terenu, da nema organizacije… Onda bih bio nesrećan u sebi. Treba rizikovati, kao što sanjam Katar, sanjam polufinale, ali znam da postoje prepreke – kazao je selektor Stojković.

Naš tim će prvi meč igrati 24. novembra od 20.00 protiv Brazila, a četiri dana kasnije od 11.00 će rival biti Kamerun. Poslednji meč grupne faze, Srbija će igrati 2.decembra od 20.00 protiv Švajcarske.

Pratite nas na društvenim mrežama