in

PET STVARI KOJE MUŽ MRZI NA SVOJOJ ŽENI! Zbog jedne se i najčešće razvode!

1. Kada ne žele da kažu u čemu je problem

Žene obično, kada se naljute, neće jasno reći u čemu je to on pogrešio. Žele da partner sam shvati i da se iskupi zbog toga.

Problem je što oni često nisu svesni šta rade te im morate reći u čemu greše jer inače neće shvatiti. Svakako je bolje odmah rešiti to, a ne pustiti da nagađaju šta je u pitanju jer možda nećete dobiti ono što očekujete.

2. Nesigurnost

3 ASTRO ljubavna para JAČA I OD SUDBINE! Prebrodiće SVE OLUJE u životu!

ILI ĆE BITI NAJBOLJI PRIJATELJI ILI NAJGORI NEPRIJATELJI! OVI horoskopski znakovi se NIKAKO NE SLAŽU JEDNI SA DRUGIMA!

ILI ĆE BITI NAJBOLJI PRIJATELJI ILI NAJGORI NEPRIJATELJI! OVI horoskopski znakovi se NIKAKO NE SLAŽU JEDNI SA DRUGIMA!

Ono što im još smeta jeste kada im je partnerka nesigurna i stalno traži mane na sebi. Čak i kada nemate samopouzdanja, odglumite ga.

Shutterstock

Ono što muškarcima još smeta jeste kada im je partnerka nesigurna i stalno traži mane na sebi

3. Zapostavljanje

Nekada se dešava da ih partnerke zapostavljaju, da nalaze vremena za sve, osim za njih. Realno, niko od nas ne voli da se oseti zapostavljeno, kao da su voljenoj osobi na poslednjem mestu.

4. Ljubomora

To što pravite ljubomorne scene i vidite problem gde ga nema, vam zaista ne pomaže. Ako preterujete u ljubomori, ne verujete toj osobi, zašto ste onda sa njom?

5. Konstantno zivkanje, kontrolisanje

Ne možete očekivati da će partner non-stop biti s vama. Konstantnim zivkanjem, ispitivanje, ćete ga samo udaljiti od sebe. Zapamtite da partner nije jedini smisao vašeg života. Umesto da trošite vreme na kontrolisanje, okrenite se svojim hobijima i dragim osobama u vašem životu