in

PARTIZAN ODUSTAO OD PRVOG MESTA!? Panteru IZLETELO – MORAMO da budemo DRUGI!

Godina je počela sjajno za izabranike Željka Obradovića, ali je ekipa Partizana krajem januara upala u veliku rezultatsku krizu. Crno-beli su vezali dva poraza u Evropkupu i tako faktički izgubili sve šanse za prvo mesto u grupi. 

Večeras, Partizan će imati šansu da se vrati na pobednički kolosek i u Evropi budući da su u ABA ligi tokom vikenda savladali Borac, a kako ističe Kevin Panter taj trijumf bio je od ogromne važnosti. 

– Bila nam je potrebna pobeda, izgubili smo prethodne dve utakmice u Evrokupu. Potrebno je da budemo optimisti, igramo dobro, a trijumfi će sami početi da stižu. Potrebno je da kontrolišemo ono što možemo. Moramo da neutrališemo Milera-Mekintajera, ali i da pobedimo na našem parketu – rekao je Panter. 

Andora je u Beograd stiže sa novim trenerom, a Panter ističe da španski klub sada igra potpuno drugačiju košarku u odnosu na prvi susret. 


NEVEROVATNA SCENA! Turski navijači čekali Obradovića posle poraza Partizana (VIDEO)


CILJ JE POVRATAK U POBEDNIČKI RITAM! Panter ZAGRMEO pred put u Tursku!

CILJ JE POVRATAK U POBEDNIČKI RITAM! Panter ZAGRMEO pred put u Tursku!

– Igraju potpuno drugačije, to je sada novi tim. Ipak, neki apsekti su stari. Igramo na svom terenu, moramo biti oprezni jer dolaze spremni. Svaka utakmica je važna, bliži se plej-of i potrebno je da obezbedimo najmanje drugo mesto. Biće teško, to nam je neophodno zbog prednosti domaćeg terena i naših navijača. Verujem da bi atmosfera bila odlična zbog toga je i važno da budemo makar drugi – ističe šuter crno-belih.