in

PAPARACO! BIVŠI FUDBALER NAPRAVIO DRAMU U CRNOJ GORI: Savićević besneo jer nije mogao da isplovi (FOTO)

Paparaco Informera zatekao je bivšeg fudbalera dok je vikom i drekom privlačio pažnju ostalih turista u marini u Budvi, i to zbog kanapa koji mu se zaglavio!

G.S.

Dejan Savićević u Budvi

Deki sa svojom partnerkom Jelenom Babić tradicionalno celo leto provodi na svom brodu, kojim obilazi Crnogorsko primorje. Pre nekoliko dana usidrili su se u marini u Starom gradu u Budvi, kako bi prošetali i uživali u lepotama tog grada. Odlučili su da tu prespavaju i sutradan nastave plovidbu – priča za Informer izvor blizak slavnom fudbaleru.

Dan krenuo naopako

Kad se probudio, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore nije ni slutio da će mu dan krenuti naopako.

Posle doručka Dejan je krenuo da odveže kanap sa doka kako bi otplovili dalje ka Kotoru i Tivtu. Tada je nastao haos, kanap mu se zaglavio i umrsio za propeler. Deki se mučio nekoliko minuta, a onda je počeo da se iz petnih žila dere na radnika koji je zadužen za čuvanje brodova. Prolaznici su ga u čudu gledali, a on se nije obazirao na njih. Onda je prešao sa doka na jahtu kako bi i odatle pokušao da odveže kanap, ali bezuspešno… – priča izvor i dodaje da mu je na kraju partnerka pritrčala u pomoć:

G.S.

Dejan Savićević sa suprugom na jahti u Crnoj Gori

Jelena je izašla iz kabine i odmah se prihvatila posla. Vukla je zajedno sa Dejanom kanap i na kraju su uspeli da se “oslobode”. Ubrzo su isplovili i više ih nismo viđali u Budvi.


SUBOTIĆKA MI JE POSLALA PORUKU! Jovana Jeremić progovorila o jezivim pretnjama: U strahu sam, ali ću isterati ovu priču do kraja!

SUBOTIĆKA MI JE POSLALA PORUKU! Jovana Jeremić progovorila o jezivim pretnjama: U strahu sam, ali ću isterati ovu priču do kraja!


SANDRA REŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA SU DALILA I ANĐELO U VEZI: Verovala sam mu, a on me je iskoristio!

SANDRA REŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA SU DALILA I ANĐELO U VEZI: Verovala sam mu, a on me je iskoristio!

Vole luksuz

Kako saznajemo, Dejan i njegova partnerka Jelena već godinama celo leto provode na jahti dugačkoj 44 metra.

Uglavnom spavaju na jahti, ali jedan deo letnje sezone provedu i u hotelu. Savićević bira samo luksuzne hotele, navikao je na život na visokoj nozi – kaže naš izvor.

Pre veze sa Jelenom, Savićević je bio u braku sa Valentinom Brajović, od koje se razveo 2000. godine. Sa njom ima ćerku Tamaru i sina Vladimira.

Dejan: Malo radim, malo i zarađujem

Dejan Savićević je nedavno za jedan italijanski list rekao da kao direktor Fudbalskog saveza Crne Gore malo zarađuje, ali i da malo radi.

– Zarađujem malo, gotovo ništa. Ali malo i radim. Sve je u redu, ostavio sam neki novac sa strane, investirao sam u nekretnine. Imam svoje poslove, tako da nemam problem da sarađujem sa Savezom – ispričao je Dejan.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama