in

OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ REAGOVALA KAD SU POČELE DA STIŽU PRETNJE! Voditeljka uslikana u Crnoj Gori dok panično razgovara telefonom i drži ćerkicu u naručju (PAPARACO)

OVAKO JE JOVANA JEREMIĆ REAGOVALA KAD SU POČELE DA STIŽU PRETNJE! Voditeljka uslikana u Crnoj Gori dok panično razgovara telefonom i drži ćerkicu u naručju (PAPARACO)

Jovana je odmah nakon dobijenih poruka krenula za Beograd, a vreme čekanja prevoza do aerodroma iskoristila je da obavi i nekoliko telefonskih razgovora dok je njena mezimica spavala. 

G. S.

Jovana Jeremić strpljivo čekala da joj se ćerka probudi

Voditeljka nije pravila dramu oko toga gde će čekati, već je kupila sok i torbu za plažu spustila na zemlju, te sačekala da njena ćerkica odspava kako bi nastavila dalje.

Jovana voli da uživa na lepim destinacijama, a često je gost i skupih hotela, ali joj to nije imperativ i ne pravi haos ako nije baš uvek u savršenim uslovima.

Nju je naš paparaco uslikao usred drame tokom koje joj je nepoznata osoba slala preteće poruke, te je Jovana bila vidno potrešena i neraspoložena što se može videti i na fotografijama.

G. S.

Jovana iskoristila vreme da razgovara telefonom…

Podsetimo, voditeljka je obelodanila da dobila na desetine poruke od nepoznate osobe koja se predstavila kao član grupe Veljka Belivuka i prijatelj Tamare Đurić, kao i da štiti interese Maje Marinković s kojom je Jovana imala verbalni sukob.

– Dobila sam pretnje, nagledala sam se svega. Mnogi bi hteli da imaju karijeru kao ja što imam u svom poslu. Želim odmah da demantujem kako sam ja sebi slala poruke, što je sramno! Pokojni Aleksandar Tijanić mi je govorio da se svako kreće u krugu svoje pokvarenosti. To bi možda neko uradio, kupovao kartice i slao poruke na svoj broj, ali Jovani Jeremić to ne treba. Bila sam najbolji student, došla sam na ovu televiziju i sama izgradila svoj status i neću dozvoliti da Srbija postane zemlja starleta iz krimigenog miljea, koje mogu da mafijaju po zemlji kako se njima nakrivi kapa, pa da posle traže od svoji makroa i mafijaša zaštitu. To nije moralno! Što se tiče samih starleta, mene krive da sam ih ja izumela. Ja nemam ništa protiv njih, dakle starlete koje su damice, koje su zabavne, toliko ima finih devojaka koje se bave tim poslom, ali ja imam problem sa starletom koje su iz kriminalnog miljea. Moraju da znaju gde im je mesto u društvu, ne mogu da mafijaju – istakla je Jeremićeva proteklih dana. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama