in

OVAJ MONSTRUM MORA ODAVDE! Ša podnosi KRIVIČNU PRIJAVU protiv Tare: PRETI MI KLANJEM! (VIDEO)

Fran Pujas je dobio reč kako bi prokomentarisao ovaj glas naroda.

Tara sama ispada nepoštena na to, govori da ga ne voli, a ustvari se igra sa njegovim emocijama. Ona zna kako će Nenad da reaguje, pa ga dovede do ludila i onda posle toga plače – rekao je Fran.

Printscreen You Tube

Tara i Ša

Mateji se više se*e od te priče, ali ja znam šta je uzrok svemu. Pačići su sve vreme pripremali pred njen ulazak u Zadrugu. Ti si njoj opsesija, zato što ona voli kad nju neko odbija. Ja da se igram mačke i miša, ne mogu. Čovek nema emociju, ali u njenoj glavi duboko, postoji nešto. Ne boli me Mateja uopšte. Tara veruje u nešto što se nikada neće desiti… Ja sam zbog nje izgubio sve u životu, navučen sam na rijaliti igru od strane nje. Kreirala je priču za Zadrugu 5, da će biti sa Matejom dobra priča ovde. Ne može ništa na silu i Tara i ja ne možemo da budemo na silu zajedno – rekao je Ša.

Slušaj, sa kime god da mi pretiš, možete da mi pop**ite ku**c – zapretio je Ša.


DALILA JE PLATILA SVOJ BLUD RAZVODOM! Zadrugar vratio Dragojevićku na FABRIČKO PODEŠAVANJE – OVAKO je niko nije UVREDIO! (VIDEO)

DALILA JE PLATILA SVOJ BLUD RAZVODOM! Zadrugar vratio Dragojevićku na FABRIČKO PODEŠAVANJE - OVAKO je niko nije UVREDIO! (VIDEO)


ĐOGANI, ČOLAK, KENDI, TOMA, DA NE NABRAJAM! Zadrugar IZBLAMIRAO Marijanu Zonjić: Sve si ih primila, a sad se preispituješ! (VIDEO)

ĐOGANI, ČOLAK, KENDI, TOMA, DA NE NABRAJAM! Zadrugar IZBLAMIRAO Marijanu Zonjić: Sve si ih primila, a sad se preispituješ! (VIDEO)

Ti si došao ovde da mi postavljaš sa kim ću ja da pričam i da radim sve. Ne boli me ništa – rekla je Simova.

– Je**o sam te dva puta ovih dana, iskoristila si me za se*s, jeb**a – nastavio je reper, pa je Tara nasrnula na repera.

Hoćeš da pričam istinu? Ne cepaj mi stvari, klošarko jedna! Sad ću sve da kažem, za ovo ide istina, prava Tara Simov, prevarant! Pričaj kako varaš ljude za one kučiće, stigla je tvoja istina – rekao je Ša.

– Tara Simov mi preti smrću, odmah da se podnese krivična prijava, ovaj monstrum odmah da se odvede tamo gde treba, preti klanjem – rekao je Ša.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”: