in

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJLJUBOMORNIJI, a evo i KAKO to mogu da preokrenu u SVOJU KORIST!

Iako su mnogi skloni ljubomori, ova četiri horoskopska znaka se posebno ističu:

1. Ovan (21. mart – 19. april)

Zašto su ljubomorni:

Svaka ljubomora koja se rasplamsa kod Ovna, nastaje iz čistog nestrpljenja u trci ka njihovim snovima. Ovnovi mogu da se osećaju kao da se neprestano igraju nadoknađivanja. Vođeni i takmičarski raspoloženi, zavidite ljudima koji su napredniji u postizanju vaših ciljeva. Ovan želi da bude prvi, da kroči na Mars ili da doda čili papričice u hleb od banane, i najbolji. I ne mogu a da se ne osećaju kao da sat otkucava i da im ponestaje vremena.

Kako to mogu iskoristiti u svoju korist:


KAKO SE HOROSKOPSKI ZNACI PONAŠAJU U TERETANI? Ovnovi se hvataju za najteže tegove, a bikovi…


STIGAO JE ASTRO PERIOD KOJI ĆE NAM POMRSITI KONCE! Merkur i Uran donose HAOS – ljubav na TESTU, a evo da li ćemo imati PARA

STIGAO JE ASTRO PERIOD KOJI ĆE NAM POMRSITI KONCE! Merkur i Uran donose HAOS  - ljubav na TESTU, a evo da li ćemo imati PARA

Ovi vatreni znakovi vole da se razlikuju od gomile. Ali u svetu postoji prostor za svakog da dostigne svoj najveći potencijal. Umesto da fokusirate svoju nemirnu energiju na ono što su drugi postigli, preusmerite je ka vrednijem cilju. Šta kažete na rad na sprovođenju promena koje su svetu očajnički potrebne sada? Kada radite sa drugima na postizanju smislenog cilja, želećete da svi uspeju.

2. Rak (22. jun – 22. jul)

Zašto su ljubomorni:

Rakovi drže svoje osećanje neadekvatnosti ušuškano u svojim dnevnicima od 500 stranica. Dakle, ako vaša najbolja prijateljica sada provodi svo svoje slobodno vreme sa nekim koga je upoznala na času grnčarstva, verovatno ste ljubomorni na tu značajnu vezu. Da li joj je i dalje stalo do tebe? Da li ćete biti smenjeni? Pod svojom čvrstom spoljašnjom ljuskom, kosmički rakovi su neverovatno osetljivi i lako ih je zastrašiti. Žudite za bezbednošću i stabilnošću, pa ćete želeti da svoje prijatelje i porodicu vratite u svoj krug ako su zalutali.

Kako to mogu iskoristiti u svoju korist:

Rakovi žive u svom carstvu osećanja. Iako ste u iskušenju da sve svoje strahove i nesigurnosti držite u sebi, bolje je pustiti te emocionalne reke da teku, a ne da se talože. Rakov dar je njihova granična psihičko emocionalna inteligencija. Zato umesto da se osećate nesigurno u vezi sa novim poznanikom svoje najbolje prijateljice, upotrebite svoje ogromno srce da joj kažete koliko cenite njeno prijateljstvo

Shutterstock

ljubomora

3. Lav (23. jul – 22. avgust)

Zašto su ljubomorni:

Lavovi napreduju kada blistaju u centru pažnje, uživajući u priznanju svojih vršnjaka. I naravno, nisu oduševljeni kada ih neko gurne sa scene da bi preuzeli vođstvo. Ako su Lavovi u stanju da se izraze i osećaju da su cenjeni, bilo da je to kroz deljenje svoje najnovije slike ili dobro istraženo političko mišljenje, oni su manje skloni ljubomori. Ali kada su izgladneli pažnje, vatrenim znacima je teško da vide da su drugi preterano hvaljeni komplimentima, posebno kada Lavovi misle da su mogli da urade bolji posao.

Kako to mogu iskoristiti u svoju korist:

Validacija je Lavovo gorivo. Ali kada su vaše rezerve niske, jadanje nad obožavanjem koje se daje drugima nije od pomoći. Umesto toga, pogledajte krug voljenih da biste se osećali viđenim. Vaša sestra je briljantan pisac, tako da će ceniti pesmu koju ste juče napisali u prevozu. A vaš kolega bi zaista mogao da iskoristi vaše domaće lazanje nakon teške nedelje. Vidite, vi ste zaista uticajni.

4. Škorpija (22. oktobar – 21. novembar)

Zašto su ljubomorni:

Škorpija prolazi kroz dve stvarnosti: vidljivu i nevidljivu. Oni su zainteresovani da skinu površne slojeve univerzuma kako bi razotkrili dobre stvari: istinu. Dakle, dok na površini izgleda kao da vaš partner naručuje dezert, da li on zapravo govori tajnim ljubavnim jezikom sa konobaricom? Da li je nevidljivim mastilom napisao svoj broj na računu? Ljubomora potiče od Škorpionove paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova zodijaka, ali biste mogli da iskoristite ovu viziju da zamislite scenarije koji se zapravo ne dešavaju (i onda pustite da vaš bes tinja mesecima).

Kako to mogu iskoristiti u svoju korist:

Umesto da zamislite najgori scenario “za svaki slučaj”, zašto ne iskoristite svoju živu maštu za dobro? Zamislite veličanstvene stvari koje se dešavaju u vašu korist: vaši prijatelji vam pevaju hvalospeve kada niste u blizini. Ako niko od nas ne može zaista da kontroliše šta se dešava, zašto ne pretpostaviti najbolje? Ko zna, možda ga jednostavno manifestujete u postojanje, prenosi yahoo.com.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama