in

OTKRIVAMO KAKO JE NATAŠA NINKOVIĆ DOBILA ROLU U “SLOŽNOJ BRAĆI”! Kukala na TV, pa joj Nele dao ulogu

 Popularna glumica kaže da je presrećna što je baš ona dočarala junakinju Viktoriju Vikicu Ćoško.

– Gledala sam originalnu verziju serije iz 1996. godine i često sam govorila kako bih volela da sam igrala u njoj. Jednog dana me je Nele Karajlić pozvao i rekao mi: “Slušao sam te u jednom intervjuu u kom si rekla da si se uželela dobre komedije, evo prilike za tebe u Složnoj braći”. Izgleda da sam prizvala ulogu i ovom prilikom sam mu zahvalna na tome – priča Nataša i objašnjava šta joj je bilo najinteresantnije u Vikičinom liku:

Promo/Složna braća

Nele Karajlić, Nataša Ninković, Zoran Cvijalnović i Radoslav Milenković

– Zanimljivo mi je to što je plavuša i Hercegovka iz Mostara, a ja nikada dosad u karijeri nisam imala plavu kosu. Verujem da gledaoci uživaju u dogodovštinama glavnih junaka, isto kao što sam i ja uživala dok sam bila u Vikičinoj koži.

Scenarista serije Nele Karajlić kaže da je tekst za nastavak kultne serije pisao za vreme policijskog časa tokom 2020. godine.
– Pandemija koronavirusa je mog sina Srđana i mene prikovala za kompjuter i tada smo napisali tekst za celu sezonu. Sećam se da su mi tokom prve sezone mnogi zamerali što pišem komediju dok traje vanredno stanje, a ja sam samo hteo da oraspoložim narod – priča Nele.

Promo/Složna braća

Nataša Ninković i Andrija Kuzmanović u seriji “Složna braća”

Glavna uloga u seriji poverena je Marku Gveru, koji igra Kemala Halinića Kemicu, Fikinog sina, koga je u originalu igrao legendarni glumac i pevač Vladimir Savčić Čobi.


SCENA S TOMOM ZDRAVKOVIĆEM IZBAČENA IZ FILMA “KAKO JE PROPAO ROKENROL” Razlog je neverovatan

SCENA S TOMOM ZDRAVKOVIĆEM IZBAČENA IZ FILMA KAKO JE PROPAO ROKENROL Razlog je neverovatan


POČINJE SNIMANJE FILMA O DŽEJU Evo ko će glumiti legendarnog pevača!

POČINJE SNIMANJE FILMA O DŽEJU Evo ko će glumiti legendarnog pevača!

Verovatno da je moja fizička sličnost sa Fikom presudila da igram Kemicu. Kada je pisao uloge, Nele Karajlić je isključivo mene video u toj roli i tako je došlo do saradnje. Bilo mi je diskutabilno kako ću savladati bosanski akcenat i kako će zvučati. Ali oduševio se posle prve probe i rekao: “To je to” – priča Gvero.

Serija “Složna braća – Nova generacija” ima 12 epizoda i emituje se vikendom na TV Prva. Pored Gvera, veće uloge imaju Amar Ćorović, Milan Kovačević, Nataša Ninković, Maja Čampar, Andrija Kuzmanović i Rade Milenković.