in

ORGIJE U ZADRUZI! Pet parova imalo S*KS u ISTO VREME u rijalitiju!

Dejan Dragojević je imao s*ks sa Aleks Nikolić u izolaciji, a u isto vreme njegova žena Dalila je “tresla krevet” sa Filipom Carem u spavaćoj sobi. Nekoliko metara dalje vreloj akciji su se prepustili Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, kao i Viki Mitrović i Marko Osmakčić, a Deniz Dejm je oralno zadovoljavala Lazara Čolića Zolu!

Youtube printscreeen

Dejan i Aleksandra

Strastvenu noć u “Zadruzi” započeli su Deki i Aleks. Posle provoda na žurci otišli su u izolaciju, a starleta je napravila prvi korak.

Ne želim više da ti prilaze druge devojke, hoću da budeš samo moj! Još pre nego što sam ušla u rijaliti, bacila sam oko na tebe. Svima sam govorila da si mnogo lep i dobar. Već danima čekam da me poljubiš – rekla je starleta i poljubila ga!

Youtube printscreeen

Aleks i Dejan se ljube

Par se potom zavukao ispod pokrivača i vodio ljubav! Dok joj je muž razmenjivao nežnosti s novom devojkom, Dalila je imala s*ks sa Filipom, i to pred svim cimerima u spavaćoj sobi! Ljubavnici su se pomirili posle žestoke svađe, tokom koje je Car pljuvao starletu u lice i vređao je samo zato što je sela pored Dejana.


ŠOK! Isplivao DOKAZ da i dalje VOLI Dalilu? Dejan se POKAJAO zbog POLJUPCA sa Aleksandrom?! (VIDEO)

ŠOK! Isplivao DOKAZ da i dalje VOLI Dalilu? Dejan se POKAJAO zbog POLJUPCA sa Aleksandrom?! (VIDEO)


ONA SE FOLIRA! Filip LJUBOMORAN na Dejana jer mu je smuvao BIVŠU DEVOJKU – Car sve ŠOKIRAO IZJAVOM! (VIDEO)

ONA SE FOLIRA! Filip LJUBOMORAN na Dejana jer mu je smuvao BIVŠU DEVOJKU - Car sve ŠOKIRAO IZJAVOM! (VIDEO)

Nikad više neću prići Dejanu, kunem ti se – obećala je Dalila, a zatim “zajahala” Filipa.

Tviter

Dalila i Filip kreću u akciju

Samo nekoliko metara dalje “palo” je još jedno pomirenje. Tara je pretila da će napustiti “Zadrugu” zbog Ša, a onda je imala s*ks s njim! Dok su divljali u krevetu, Marko Janjušević Janjuš ih je gledao i krstio se:

Je l’ moguće da i oni to rade pred punom sobom?! Glasni su! Blam me je!

printscreen youtube/pink.rs

Ša i Tara tokom vrele akcije

Vezu su obnovili i Viki i Marko. Par je raskinuo kad je Mitrovićeva posumnjala da je trudna, a Osmakčić kazao da ne želi da mu “dete rodi ku*va”. Pošto su malo popili, zaboravili su na probleme i opet imali s*ks! Za to vreme Deniz se zavukla pod jorgan i oralno zadovoljila Zolu, dok je on pevao!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”: