in

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE HTEO DA PREBIJE GUDURIĆA! Ono što je Srbin rekao…

Fener je u Milanu pobedio ekipu Armanija, a na kraju utakmice je umalo došlo do opšte tuče.

Gudurić je provocirao trenera “manekena” Etorea Mesinu, a kada je to video Hajns se zaleteo na srpskog košarkaša. Tada su u obračun uleteli svi akteri meča i pravo je čudo kako nije došlo do prave grupne tuče.

Posle svega, Kajl Hajns se oglasio na Tviteru.

– Za sve fanove Fenera u mom inboksu, želim da kažem da je košarka igra. Mogu da prihvatim rezultat ili da izgubim meč. Mogu da prihvatim da me protivnik nadigra, ali ne mogu da dozvolim namerno nepoštovanje prema saigračima i treneru. Gudurić je odličan igrač i odigrao je dobru utakmicu, ali ono što je rekao na kraju utakmice u pravcu našeg trenera zaista nije bilo potrebno.


DOMINACIJA GUDURIĆA! Lučić dobar u pobedi Bajerna, Panatinaikos PONIŽEN


KATASTROFA ZVEZDE! Crveno-beli vodili 20 razlike, pa IZGUBILI od Monaka (VIDEO)

KATASTROFA ZVEZDE! Crveno-beli vodili 20 razlike, pa IZGUBILI od Monaka (VIDEO)

– Pokazao sam da neću dopustiti da se to dogodi. Moj odgovor možda nije viđen kao najbolji, ali sam osoba od poštovanja i uvek ću braniti moje ljude za koje mislim da to ne dobijaju. Kada smo bili u Istanbulu, isto smo slavili ubedljivo, ali niko nije pokazao nepoštovanje prema protivniku. Odigrali smo i sve je ostalo na tome. Poraz je poraz. Utakmica je utakmica. Ali, nepoštovanje neću dozvoliti da prođe. Uživajte u nastavku sezone – napisao je Hajns.