in

NOVAČE, OGLASI SE! Australijanac prozvao Đokovića pa poručio: Pobedio si, ali Novak nije bio tu! To niko ne želi!

Novak Đoković je do sada devet puta trijumfovao na Australijan openu, a ove sezone, ako bude igrao, juriće rekordni 21. grend slem u karijeri. 

Filipusis je čak pozvao organizatore prvog grend slema da se oglase pošto Novak ćuti.
Većina tenisera je već u Australiji, dok Novak trenira u Marbelji. Prema informcijama Informera Đoković neće igrati u Melburnu jer je tražio od australijskih vlasti medicinsko izuzeće od vakcije ali su ga odbili.

Razočaravajuće je to što je potrebno toliko vremena da se razjasni situacija oko Đokovića, koliko god ona bila komplikovana. Poštujem njegov stav da ne želi javno da otkrije medicinski karton, ali toliko ljudi zavisi od njegove odlike. Mislim da je već morao da se oglasi. Ne dele svi Novakov stan. Nema ništa protiv toga da kažem da sam primio vakcinu. Ali, razumem da Novak ima drugačije mišljenje – kazao je finalista Vimldona, koji se i divi Novakovom stavu.

ap photo

Niko ne zna da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu

Podržavam Novakov stav da ne želi da se njegove odluke, koje se tiču zdravlja, pojavljuju u javnosti. Ali, bez obzira na to da li želi da otkrije da li je primio vakcinu ili ne, mora da otkrije svoj status na Australijan openu. Ako se ne oglasi on, onda bi trebalo organizatori to da kažu. Pravila važe za sve, ne mogu da prave izuzetke jer je najbolji na svetu. 

Filipusis nije siguran da bi sada Đoković bio spreman za Melburn.


GORI IM POD NOGAMA, U PANICI SU! Biće propast ako Đoković ne dođe u Melburn! Australijanci u agoniji, a sami su zakuvali!

GORI IM POD NOGAMA, U PANICI SU! Biće propast ako Đoković ne dođe u Melburn! Australijanci u agoniji, a sami su zakuvali!


NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA! Novaku preti velika opasnost! Ostaje bez prvog mesta?

NEMA KRAJA LOŠIM VESTIMA! Novaku preti velika opasnost! Ostaje bez prvog mesta?

Došli smo do tačke kada je njegova priprema za turnir ugrožena. Većina igrača je u Melburnu čak i tri nedelje pre početka takmičenja kako bi se aklimatizovali na uslove, na terene i pripremili se za turnir. 

ap photo

Mark Filipusis

Bivši osmi teniser sveta i dalje se nada da će 30. januara gledati finale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

– To bi bio scenario iz snova. Nadam se da će Đoković igrati, siguran sam da i ostali igrači to žele. Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Rafael Nadal…znaju da osvajanje Australijan opena nije isto ako to ne urade protiv najboljih. Pobedio si, ali Đokovića nije bilo! To niko ne želi – zaključio je Australijanac.