in

NOVA SAZNANJA O MRTVOM SRBINU NA BRODU Evo šta je pokazala obdukcija, italijanski mediji tvrde da je policija OTKRILA ISTINU

Kako prenosi portal “Đenova24”, saslušana je cela posada o tragediji koja se desila na brodu punom kokaina.

Obavljena je i obdukcija nastradalog koja je, kako tvrdi ovaj portal, pokazala da je Dragan P. koristio antidepresive.

Istraga o drogi

To je bio još jedan pokazatelj koji je policiju naveo na zaključak da je reč o samoubistvu.


SRBIN OPROŠTAJNU PORUKU ŽENI ISPISAO KRVLJU! Pronađen preklan na brodu u Italiji, sumnja se na samoubistvo


NAJNOVIJE VESTI O SRBINU PREREZANOG GRKLJANA! Iako na kokainskom brodu nije pronađeno oružje, POLICIJA JE DOŠLA DO OVOG SAZNANJA!

NAJNOVIJE VESTI O SRBINU PREREZANOG GRKLJANA! Iako na kokainskom brodu nije pronađeno oružje, POLICIJA JE DOŠLA DO OVOG SAZNANJA!

Istovremeno, polcija vodi istragu o milionskom tovaru kokaina koji je otkriven na brodu “MSC Adelejd”, a koji je već otplovio iz luke u Đenovi.

Poznato je da je jedan muškarac uhapše u noći između nedelje i ponedeljka dok je pokušavao da istovari 14 vreća u kojima se nalazila droga.

Trenutno se istražuje i da li ima odgovornosti muškarca koji je pomerio kontejer sa drogom kako bi uhapšeni mogao lakše da mu pristupi. Navodi se i da je moguće da je uhapšeni muškarac naredio ovom čoveku da to uradi, a da ovaj nije ni znao šta se u kontejneru nalazi.

informer.rs

Zaplenjena droga vredna je oko 30 miliona evra

Tovar je tada smešten u deo koji nije pokriven kamerama. U sred noći čovek se vratio u prostor, otvorio kutiju, napravio fotografije i video snimke i počeo da uzima torbe. Tada je uhapšen, a još nije otkriveno kome je slao snimke i slike.

Uhapšeni će sutra biti saslušan, a preti mu kazna i do 20 godina zatvora.

Porodica: Dragan je ubijen
Rođaci i prijatelji Dragana P. uvereni su da je on svirepo ubijen. Oni ne veruju u izjave mornara sa tog broda da je Dragan sam sebi prerezao vrat, jer nije imao nikakav motiv da se ubije.

Meštani Omoljice su uvereni da je Dragan ubijen jer je “video nešto na brodu što nije trebalo da vidi”.
- On je dobar, pošten i radan čovek, a ne kriminalac. Nije iz te priče i nikad sebi ne bi dozvolio da se bavi kriminalom – kaže ovaj meštanin.
Draganov rođak dodaje da je Dragan pre šest-sedam godina dao otkaz u firmi gde je radio i otišao da radi na brodovima.

- Otišao je da radi na brodu kao varilac jer je plata bila dobra. Dobro je zarađivao, ali nije se bahatio, već je hteo sinu da dozida sprat na kući. Uveren sam da ga je neko ubio jer je video nešto što nije trebalo da vidi. Mislim da je neko od pomoraca muljao sa drogom i da je Dragan to video, što ga je koštalo glave – rekao je rođak.
I Draganov sin Nemanja ispričao nam je prekjuče da njegov otac sasvim sigurno nije imao nikakve veze sa tovarom droge.
- Mi smo jedna seoska porodica, poštena, nismo nikakva narko-kartel porodica. Nemam kumove kriminalce i nismo “Šarići”. Nadam se da će se saznati šta se zaista desilo mom ocu – kaže očajni Nemanja.