in

NI SRBIJA NEĆE BITI IZUZETA! NJUJORK TAJMS ZALEDIO EU, NATO I SAD! SANKCIJE RUSIJI DEVASTIRAĆE I ZAPAD, ZALJULJATI BERZE… Posledice niko ne može kontrolisati…

Ovo je izjavio šef diplomatije EU Žozep Borelj. Dodatno je objasnio:

– U okviru naših napora ra obuzdamo Rusiju, odmakli smo u pripremi mera koje će naneti ozbiljnu štetu ruskoj ekonomiji i finansijskom sistemu. Te mere će uključivati eksportnu kontrolu i imaće dugoročni efekat.

Borelj je na istoj lniji još rekao:

– Rusiju vodi rat nerava, zato mi moramo svoje sačuvati i koristiti, koliko god je moguće, diplomatiju.


PROVALJENA PRLJAVA IGRA VELIKE BRITANIJE, EVROPSKE UNIJE I AMERIKE! Pored Rusije, biće sankcionisane sve strane korporacije koje sarađuju sa njom!


HILJADE MLADIĆA IZ DONBASA NA OBUCI U RUSKOJ ARMIJI! Sad su udarna pesnica vojski LNR i DNR! KIJEV BESNI, A MOŽE SAMO DA GLEDA!

HILJADE MLADIĆA IZ DONBASA NA OBUCI U RUSKOJ ARMIJI! Sad su udarna pesnica vojski LNR i DNR! KIJEV BESNI, A MOŽE SAMO DA GLEDA!

Prethodno šefica Evropske komisije  Ursula fon der L˙jen nije isključila mogućnost sankcija i protiv gasovoda “Severni tok-2.

MAJSTORE, NA ČEMU SI TI! Lajčak: Niko razuman ne želi Srpsku na Kosovu, a o ZSO da odluče Albanci! ŠTO SE TIČE SRBIJE I TI I ONI MOŽETE DA SE…

Istu mogućnost više puta je pomenula i nova nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok.

Novi lider nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU, partije Angele Merkel) – Fridrih Merc – upozorio je, međutim, zvanični Berlin, a i Brisel, da će isključivaljnje Rusije iz platnog sistema SVIFT imati negativan uticaj na Evropsku uniju (EU).

Prema njegovim rečima, to će samo prisiliti Moskvu da pređe, zajedno sa više drugih zemalja, na kineski analog SVIFT.

MOSKVA U SB UN ODUVALA SAD I BRITANIJU! Gde su naše trupe je unutrašnja stvar Rusije – PRESTANITE DA LAŽETE, ovo je neprihvatljivo!

Merc je rekao još nešto što je važno i za Srbiju:

– Mi u EU moramo da poštujemo pravo zemalja kojesklapaju sporazume o pridruživanju ili slobodnoj trgovini sa Evropskom unijom da mogu istovremeno da imaju obaveze prema drugim ekonomskim zonama.

pixabay.com/Fotoilustracija

Upozorenje se pojavilo i na stranicama The New York Times. Sa širim ukazivanjem:

– Eventualne američke sankcije Rusiji mogle bi da izazovu finansijsku paniku i da zadaju ozbiljan udarac globalnoj ekonomiji! Mogle da budu šok za privrede razvijenih zemalja, posebno evropskih, i da ugroze stabilnost globalnog finansijskog sistema.

Britanija na aparatima ZBOG RUSKE ZVERI, MOŽE DA IZAZOVE NEVEROVATAN HAOS! TO JE PRAVI UBICA GRADOVA!

– Izuzetno oštre sankcije kojima američki zvaničnici prete Rusiji mogle bi da izazovu visoku inflaciju, krah na berzama i druge oblike finansijske panike. I da naštete samim Amerikancima, od milijardera preko državnih službenika do porodica srednje klase. Rusija bi, primera radi, mogla da preduzme kontramere, poput „ograničavanja isporuka gasa Evropi.