in

NEĆE NI DA ČUJE ZA NJEGA Aleksandra Mladenović progovorila o karijeri, svadbi NBA zvezde, a evo kako je reagovala na pomen bivšeg dečka!

Pevačica Aleksandra Mladenović govorila je o poslovnim uspesima, a onda se osvrnula i na svoju svadbu i ljubavni život.

Mladenovićeva je poznata na estradi kao jedna od pevačica koja najviše radi, ali je zbog toga “izgubila” glas.

Foto: Dušan Petrović

Aleksandra Mladenović

Radim skoro svaki dan, danas odmaram, ali od sutra ponovo krećem. Malo spavam, pa mi je glas malo u problemu, a za glas mi je potrebno samo spavanje. Danas ću da se odmorim i sutra sam već kao nova, sigurna sam – kaže Aleksandra.

Aleksandra je nedavno pevala na venčanju NBA zvezde, a da je otkrila nešto više o tome.


VOLIM DA SE POHVALIM, NEMAM NIKOG ČETIRI GODINE! Nataša Bekvalac iskreno o ljubavnom životu, a ovako vaspitava naslednice!

VOLIM DA SE POHVALIM, NEMAM NIKOG ČETIRI GODINE! Nataša Bekvalac iskreno o ljubavnom životu, a ovako vaspitava naslednice!


STEFAN KARIĆ O ODNOSU SA MARIJANOM ZONJIĆ: Napravio sam grešku jer sam se opustio u rijalitiju!

STEFAN KARIĆ O ODNOSU SA MARIJANOM ZONJIĆ: Napravio sam grešku jer sam se opustio u rijalitiju!

privatna arhiva

 

Velika čast i zadovoljstvo mi je što sam pevala na tom venčanju, stvarno je bilo predivno i nezaboravno, to će mi sigurno zauvek ostatiti u sećanju. Dovoljno je bilo para, mada to nije ni bitno. Naravno, svi mi pevači radimo ovaj posao zbog novca, da se ne lažemo, ali prvenstveno mora da se voli i oseća ovaj posao, a ja sam neko ko svoj posao obožava i prosto sve ide uz to, i novac i pevanje – ističe Mladenovićeva, pa otkriva da li je našla nekog košarkaša na tom venčanju:

Foto: Dušan Petrović

Aleksandra Mladenović

Nisam gledala, iako sam već tada bila slobodna, ali nisam gledala. Bila sam previše uzbuđena i oduševljena celom tom ceremonijom, njihovim običajima i skroz drugačijim venčanjem od ovih sa naših prostora. Nisam razmišljala da takvo bude i moje venčanje, meni je bitno samo da mi budući muž bude dobar čovek, može i šator na livadi što se mene tiče, nema veze da li je to u nekom luksuznom hotelu ili ne, samo da me voli i poštuje! Ne razmišljam još uvek o svadbi, znam samo da ću biti prelepa – smeje se pevačica.

Proteklih par meseci obeležila je i njena veza sa kolegom Isakom Šabanovićem, s kojim je nedavno raskinula, a sada je otkrila da li je ostala u kontaktu s njim.

Promo

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović

Ne bih to komentarisala. Nismo ostali u kontatktu i ne bih se vraćala na tu priču. To je za mene prošlost i ostavila sam to iza sebe. Nemam ni vremena da razmišljam ni o jednom muškarcu, maksimalno sam se posvetila sebi i svojim nastupima. Kada se pojavi pravi muškarac, pokazaću ga, do tada ga više nikada u životu neću pokazati. Opekla sam se, doduše ne našom krivicom, desilo se šta se desilo, “Paparaco lov” nas je uhvatio, ali generalno nisam za to da pokazujem svog partnera, ljude bi trebalo da zanimaju moje pesme – zaključuje Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama