in

NAVIJAČI NE MORAJU DA STRAHUJU! Partizan završio važan posao, skinuo je omču oko vrata!

Partiza je isplatio najveće dugove iz prošlosti prema Zoranu Bambiju Tošiću i jednog dela duga prema Vladimiru Stojkoviću, dok će drugi deo golmanu biti isplaćen 2023. godine, prenosi Telegraf.

Pored pomenutih, klub iz Humske je izmirio potraživanja i prema napadaču Petru Gigiću, koji je u Partizan stigao iz šabačke Mačve za 100.000 evra obeštećenja. Među crno-belima zadržao se od jula 2019. do januara 2020. godine, odigrao ukupno 621 minut na 11 mečeva, uz samo dva postignuta gola. Samo šest meseci kasnije vraćen je na pozajmicu u Mačvu, a kasnije i u Ujpešt i Novi Pazar, pre nego što je definitivno okončao saradnju sa crno-belima i vratio se u Mačvu.

Starsportphoto

Zoran Tošić

Gigićeva potraživanja i nisu bila toliko breme, koliko Tošićeva, koji je u nekoliko navrata, kao i Stojković, pokazao veliko razumavanje i toleranciju, pa je četiri godine uvek izlazio u susret klubu potpisujući reprogram o odlaganju potraživanja.


STANOJEVIĆ ISKREN: TSC JE BIO BOLJI! Evo šta je rekao za VAR!

STANOJEVIĆ ISKREN: TSC JE BIO BOLJI! Evo šta je rekao za VAR!


BRAZIL JE FAVORIT, ALI SA ŠVAJCARCIMA I KAMERUNOM MOŽEMO! Trener PARTIZANA odušveljen nakon žreba!

BRAZIL JE FAVORIT, ALI SA ŠVAJCARCIMA I KAMERUNOM MOŽEMO! Trener PARTIZANA odušveljen nakon žreba!

Starsportphoto

Vladimir Stojković

Sada je klub izmirio obaveze prema pomenutim igračima pa ne bi trebalo da bude problema usled UEFA monitoringa i obezbeljivanja licence za Evropu. 

Isti izvor otkriva i da je povoljna okolnost za Partizan i promena pravilnika o potpisivanju reprograma, što je dovelo do toga da se zaostale obaveze prema sadašnjim igračima Partizana prolongiraju za sledeću godinu.

Pratite nas na društvenim mrežama