in

Nataša Kandić, DRAGO VIĐEN GOST ŠIPTARSKIH POLITIČARA: Podržavam opoziciju u borbi protiv Vučića!

– Smatram da Ne davimo Beograd zaslužuje podršku, uoči predstojećih izbora, jer ne samo da su dosledno i posvećeno prethodnih godina ukazivali na probleme sa kojima se suočava Beograd, već poruke koje šalju u vezi sa vladavinom prava, odnosima u regionu, sa našim susedima, su takve da cenim da bi njihovo prisustvo u parlamentu bilo od velikog značaja i da je to pravac kojim bi budući sastav Skupštine Srbije trebalo da ide – rekla je za tabloid Danas

Ona je nedavno i na Tviteru objavila podršku “Ne davimo Beograd”.

– “Ne davimo Beograd” je šansa za Beograd. Tu su Beli listići i svi građani kojima je dosta nacionalisticke opozicije da podrže Dobricu Veselinovića za gradonačelnika Beograda.

Koaliciju “Moramo” predvode još i Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta.

Kandić je za đilasovski Danas posebno istakla da bi prisustvo “Ne davimo Beograd” u Skupštini bilo od posebnog značaja jer bi odražavalo “ispravan put” gde spada i poštovanje Međunarodnog suda pravde.

Očigledno po mišljenju Nataše Kandić, koja je drago viđen gost šiptarskih političkih lidera na Kosovu i Metohiji, progon Srba može biti nastavljen samo ukoliko dođe do smene vlasti ili dovoljno jakog opozicionog uticaja u Skupštini Srbije.

Kandić podržava sve ono što je protiv uspeha i napretka Srbije.

printscreen