in

MONSTRUOZNI KOLJAČI ‘ADUT’ U IZBORNOJ KAMPANJI PROTIV VLASTI?! Đilas sada ‘kandiduje’ i Belivuka i Miljkovića

Hejterski mediji pod kontrolom lidera SSP, tajkuna Dragana Đilasa koriste očigledno lažni iskaz Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, vođa zloglasnog mafijaškog klana, kako bi izmišljali i lansirali lažne afere!
Belivuk, koji je sa saradnicima optužen za brutalna ubistava i sakaćenje ljudi, ustvrdio je da je vlast navodno njegovu grupu angažovala da nelegalno sruši kuće u Savamali kako bi na tom mestu bio izgrađen parking za kompleks ‘Beograd na vodi’!? Ovaj njegov iskaz su mrziteljski mediji, bez ikakve provere, spremno iskoristili kako bi optužili Vučićevu vlast za veze sa mafijom, bez obzira na to što su i Belivuk i Miljković uhapšeni upravo u vreme ove vlasti!?!

Sveto pismo

Za sve đilasovske medije sve ono što kažu Belivuk i Miljković jeste Sveto pismo
Aleksandar Vulin, ministar policije

 

Kredibilan izvor!?

Osim ‘opozicionih’ medija, koji su iskaz optuženih mafijaša objavili kao nešto potpuno tačno i istinito (!?!), odbranu kriminalaca politički je lično iskoristio i Dragan Đilas. Njegova partija objavila je sledeće saopštenje:

‘Sada je potpuno jasno da se proces klanu Belivuka odugovlači jer suđenje nije počelo ni četiri meseca nakon potvrđivanja optužnice, kako se pre izbora 3. aprila ne bi čule optužbe na račun režima koje se poklapaju sa izjavama drugih svedoka koji su i ranije tvrdili da sam vrh države, Grada Beograda i beogradske policije stoji iza rušenja u Savamali aprila 2016. godine, događaja koji je simbol rušenja države i sloma sistema pred spregom režima i mafije.’

I dok Đilas juče nije odgovarao na pozive i poruke Informera, pa od njega nismo čuli kako to i zašto najgore mafijaše koristi kao relevantne i kredibilne izvore informacija, ministar policije Aleksandar Vulin kaže da je izgleda za sve đilasovske medije ono što Belivuk i Miljković kažu Sveto pismo.
– Za deo medija u Srbiji, Belivuk i njegova grupa, koja je optužena za više svirepih ubistava, postali su kredibilan izvor?! A istina je da je Vučić prvi u istoriji objavio totalni rat mafiji, da je dokazao da nema i neće biti zaštićenih. Predsednik Srbije je policiji dao potpuno odrešene ruke i tako omogućio uništenje najsurovijeg klana u Evropi, na čemu nam je i Evropol čestitao. I oni su ostali šokirani i zgađeni kada su videli šta je Belivuk sve radio, ali Đilasu su Belivuk i Miljković i dalje ‘gospoda svedoci’ čijem se iskazu ima verovati bez ikakve provere – kaže Vulin.

Vučić još na meti Zvicera

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da je politički cilj vođe crnogorskog ‘kavačkog klana’ Radoja Zvicera da fizički ukloni predsednika Vučića i da opasnost još postoji.

– Vučić nije čovek koji se bavi kriminalom, već se isključivo bavi politikom. Radoje Zvicer moraće da beži i da se skriva, a zbog toga mu je kriv Vučić – naglašava Vulin.

Nije im važna istina

Božidar Spasić, bivši operativac DB, naglašava da Đilas i njegovi saradnici u borbi protiv vlasti koriste svaku laž i izmišljotinu do koje dođu.
– Oni zloupotrebljavaju izjave ljudi koji su optuženi za najteže oblike kriminala. Ako uzmemo činjenicu da se Belivuk na saslušanju kod tužioca ne seća nijednog ubistva, trovanja ili masakriranja ljudi, ali se do detalja seća da je navodno bio saradnik vlasti u operacijama ‘Beograd na vodi’, onda je jasno kakav je njegov kredibilitet. Belivukove izjave pred sudom ne uzimaju za ozbiljno ni njegovi najbliži saradnici, ali su one suve istine za Đilasa. Ovo nije prvi, a sigurno neće biti ni poslednji put da đilasovci koriste izjave mafijaša kako bi napali Vučića. Istina njima nije uopšte bitna, važno im je samo da Vučića po svaku cenu povežu sa mafijom – upozorava Spasić.
 

Palma tužio Mariniku

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma podneo je Osnovnom sudu u tom gradu tužbu protiv potpredsednice SSP Marinike Tepić.

Marković je podneo tužbu posle navoda Tepićeve, koji su emitovani 9. februara u dokumentarnom filmu ‘Junaci doba zlog’, da je januara 2019. godine posle žurke u organizaciji gradskih vlasti Jagodine jedna devojka bila hospitalizovana zbog seksualnog zlostavljanja.
– Lažov Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom. U slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima. Takvog slučaja nije bilo! – tvrdi Marković.