in

MONSTRUM VIŠE PUTA SILOVAO ĆERKU! Dete je do detalja opisavalo šta joj je otac uradio

M. D. je višestruki povratnik, osuđivan i za dela sa elementima nasilja. Osim toga, bio je pravosnažno osuđen zbog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Niame, u Višem sudu u Subotici okončan je postupak protiv M. D. koji je optužen da je tokom prošle godine, u više navrata obljubio svoju tada dvanaestogodišnju ćerku.

Njemu će presuda biti izrečena danas.

Advokat Maja Atanasković tim povodom je izjavila da je u završnoj reči istakla da se samo maksimalnom propisanom kaznom za krivično delo obljube i zloupotrebu položaja u konkretnom slučaju, može ostvariti svrha izricanja krivičnih sankcija, odnosno generalna i specijalna prevencija.


OPTUŽENI PRIZNAO DA JE UZNEMIRAVAO MALOLETNICU! Osuđen na uslovnu kaznu


UHAPŠEN ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA MALOLETNE OSOBE! Beogradsko tužilaštvo pedofilu odredilo zadržavanje!

UHAPŠEN ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA MALOLETNE OSOBE! Beogradsko tužilaštvo pedofilu odredilo zadržavanje!

– Oštećeno dete je do detalja, u više navrata, opisalo kako ju je otac obljubio, nevino ponavljajući reči: “Tata mi je uradio to i to”, a okrivljeni je, da bi zadovoljio svoje seksualne nagone, zloupotrebio najsvetiji odnos poverenja koji postoji između dva ljudska bića, odnos između roditelja i deteta. Ako je to uradio svom detetu, sta bi uradio našoj deci? Cilj izricanja sankcija nije samo kazna, nego i prevencija, a ona može da bude ostvarena samo izricanjem maksimalno propisane kazne za to krivično delo – rekla je Atanasković.

Pratite nas na društvenim mrežama