in

MINA VRBAŠKI U ZADRUGU UNELA LAŽNE INFORMACIJE, PA NAPRAVILA HAOS?! Raskrinkao je bivši dečko: Ona je opasna i jako namazana!

Pab je bilo lepo i zdravo druženje, dok nisu krenule provokacije i vređanja. Trebalo je od početka da budem u kući, nekako sam tamo bio jako tih. A donekle moram da priznam i da mi je prijao mir, dok nije krenuo nemir u udruženju paba. Onda sam došao u kuću – rekao je Mišel.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Mišel Gvozdenović

Ja se ni zbog čega ne kajem. Desilo se svašta nešto i to je to. Ja sam bio kratko u tom odnosu, to je bila lakrdija od veze. Nešto je kliknulo između mene i nje tada, desilo se nešto, ja nisam tad ništa planirao. Prosto se desilo, malo i zatvoren prostor, nešto je kliknulo, ali nije potrajalo. Bilo, prošlo, svako na svoju stranu – rakao je Gvozdenović, a na pitanje kako komentariše njen ulazak, rekao je:

Aleksandar Jovanović Cile

Mina Vrbaški

Ona je opasan rijaliti igrač, jako je namazana za svoje godine i svaka čast, skidam kapu. Već je napravila pometnju, ovaj rekao ono, ovaj ono. Tu verovatno ima istine i dosta laži… Zavrtela je Mina dobro taj rulet tamo, mislim da će ostati do kraja. Ali ne mogu da kažem ništa loše za nju. O kratkim vezama sve najbolje… Mi se nismo ni videli, niti čuli posle, niti ima potrebe. Ali kad bi mi se javila, pozdravio bih je najnormalnije – istakao je Gvozdenović.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”:


Beskućnik mi razbio glavu kamenom, krv je šikljala! Voditeljka Snežana Dakić otkrila detalje napada!

Beskućnik mi razbio glavu kamenom, krv je šikljala! Voditeljka Snežana Dakić otkrila detalje napada!


VODITELJKA PLENI IZGLEDOM! Marija Kilibarda se skinula u bikini, slikom zapalila internet – Komplimenti stižu sa svih strana! (FOTO)

VODITELJKA PLENI IZGLEDOM! Marija Kilibarda se skinula u bikini, slikom zapalila internet - Komplimenti stižu sa svih strana! (FOTO)

Pratite nas na društvenim mrežama