in

MILJANA U KOMI, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT RIJALITI ZVEZDE! Kulićeva priključena na aparate!

MILJANA U KOMI, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT RIJALITI ZVEZDE! Kulićeva priključena na aparate!

Miljanini roditelji Siniša i Marija za Informer kroz suze pričaju da im je ćerka od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu i da su lekari morali da joj izvade slezinu!

Tužiće Turke?

Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima… – priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

Youtube printscreeen

Miljana Kulić

Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju “fraksiparin” kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna…

Miljanina majka Marija jedva govori od stresa i brige.


SANDRA REŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA SU DALILA I ANĐELO U VEZI: Verovala sam mu, a on me je iskoristio!

SANDRA REŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA SU DALILA I ANĐELO U VEZI: Verovala sam mu, a on me je iskoristio!


IVAN MARINKOVIĆ ZA INFORMER! Evo šta je rekao nakon saznanja da je Miljani Kulić ugrožen život!

IVAN MARINKOVIĆ ZA INFORMER! Evo šta je rekao nakon saznanja da je Miljani Kulić ugrožen život!

printscreen

Marija Kulić u strahu za Miljanin život

Samo da mi dete bude dobro, pa ćemo pričati o svemu. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova… Bila je pred sepsom… Ne spavamo od prekjuče jer joj je život bio ugrožen. Nadamo se da će se izvući – kaže Marija za Informer, a na pitanje da li će tužiti kliniku u Turskoj u kojoj je Miljana smanjila želudac odgovara:

Zasad ne razmišljamo o tome…

Pozlilo joj na Pinku

Miljana Kulić je posle smanjenja želuca za Informer pričala da se oseća dobro i pohvalila se da je već smršala.

Posle operacije sam za samo sedam dana izgubila 13 kila. Kad počne “Zadruga 6”, imaću 75 kilograma i izgledaću mnogo bolje – rekla je Miljana pre nekoliko dana.

Ona je u sredu trebalo da gostuje na Pinku, ali joj je pozlilo pred sam početak emisije, pa je odustala od toga. Iz istog razloga nije mogla da bude ni na proslavi rođendana sina Željka.

Printscreen You Tube

Miljana Kulić

Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka. Bebica i ja smo mu kupili najveći auto. Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako… – rekla je tada Kulićeva.

Indi: Znam kako je Miljani, i meni je izvađena slezina

Indi Aradinović kaže da zna kako je Miljani jer je i sama jedva izvukla živu glavu posle operacije smanjenja želuca.

– Prošla sam pravi pakao, lekari su mi se borili za život mesec dana posle operacije. Zbog komplikacija sam ostala bez slezine, a pankreas mi ne radi kako treba. Više nikada neću biti zdrava kao što sam bila pre tog zahvata. Moraću da primam injekcije do kraja života – kaže pevačica za Informer i dodaje da je mislima uz Miljanu i da joj želi brz oporavak:

– Znam koliko joj je teško. Situacija nije nimalo naivna. Molim se Bogu da se izvuče, kao što sam i ja uspela. Verujem da hoće jer je jaka žena.

Darkov otac umro posle smanjenja želuca

Miljana je smanjila želudac po ugledu na Darka Lazića, u kog je godinama bila zaljubljena. Pevač je, srećom, prošao bez posledica, pa je na istu operaciju otišao i njegov otac Milan. Nažalost, kod starijeg Lazića došlo je do komplikacija i preminuo je u decembru 2020.

– Kad sam čuo da se tati bore za život, odmah sam iz inostranstva došao za Srbiju. I ja sam smanjivao želudac, ali je sve prošlo kako treba, a kod tate je došlo do komplikacija. Bio je u komi, satima su mu se borili za život, ali nisu uspeli da ga spasu. I danas ne mogu da verujem da ga nema – kaže folker.

BONUS VIDEO:
 

Pratite nas na društvenim mrežama