in

MESI ILI RONALDO – ZAVRŠNI ČIN JEDNE ERE! Evo kada ćemo gledati Lea protiv Kristijana poslednji put!

MESI ILI RONALDO – ZAVRŠNI ČIN JEDNE ERE! Evo kada ćemo gledati Lea protiv Kristijana poslednji put!

Prethodnu 2022. godinu dva, po mnogima, najbolja igrača u istoriji fudbala, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi pamtiće zauvek. Po lepom.

Argentinac je konačno u blistavoj karijeri i kolekciji trofeja dodao jedini koji mu je nedostajao – titulu svetskog šampiona sa reprezentacijom na Mundijalu u Kataru.

Sa druge strane, Portugalac je potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala, po kome će zarađivati enormnih 200 miliona evra po sezoni u narednih sedam godina, igrajući za Al Nasr iz Saudijske Arabije.

Odlazak Kristijana iz evropskog fudbala verovatno zauvek je označio i da više nikada neće biti prilike da zaigra protiv svog najljućeg rivala Lea Mesija u takmičaraskom meču, ali to, ipak, ne znači i da se duel dvojice velikana neće desiti.


NEUTEŠNA MIHINA UDOVICA! Arijana se OGLASILA novom OBJAVOM! Kamen da zaplače!


SENZACIJA NA NOU KAMPU! Espanjol ŠOKIRAO Barsu u derbiju Katalonije! (VIDEO)

SENZACIJA NA NOU KAMPU! Espanjol ŠOKIRAO Barsu u derbiju Katalonije! (VIDEO)

Na opšte iznenađenje svih, novi okršaj Ronalda i Mesija desiće se brže nego što je to bilo ko očekivao.

Naime, PSŽ će u prvim danima 2023. godine otputovati u Saudijsku Arabiju gde će 19. januara igrati protiv kombinovane ekipe Al Hilala i Al Nasera, što znači da će ljubitelji fudbala dobro upamtiti turneju Parižana, posebno njihov duel sa Al Naserom, jer će biti i poslednja međusobna utakmica Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, rivala koji su obeležili jednu fudbalsku eru.

AP/Photo

 

Poslednji put Mesi i Ronaldo su igrali jedan protiv drugog 8. decembra 2020. između Barcelone i Juventusa u Ligi šampiona.

Portugalac će u Al Naseru zarađivati 200 miliona evra po sezoni što znači da će Kristijano zasigurno igrati u utakmici koja je prvobitno planirana u prvim danima nove godine, ali je zbog Kovida-19 nakratko odložena.

Čitav fudbalski svet je dvojicu velikana želeo da vidi na Mundijalu kako se bore za trofej, međutim Ronaldo i Portugalci su kiksnuli protiv Maroka i ispali su, Argentina nije, otišla je do kraja, čime je Mesi zaokružio jednu od najvećih karijera u istoriji sporta.

Pratite nas na društvenim mrežama