in

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023! Stiže pun Mesec u Raku – POPLAVA OSEĆANJA! Ovnovi i Škorpije čekaju 12. januar, Rakovima poznanstvo sa RAZVEDENOM osobom, a evo kome se VRAĆA STARA LJUBAV

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2023! Stiže pun Mesec u Raku – POPLAVA OSEĆANJA! Ovnovi i Škorpije čekaju 12. januar, Rakovima poznanstvo sa RAZVEDENOM osobom, a evo kome se VRAĆA STARA LJUBAV

OVAN

Posao  – Pred vama je mesec u kojem će konačno stvari početi da se mrdaju sa “mrtve tačke”. Retrogradni Mars konačno prestaje 12. januara, tako možete da očekujete poboljšanje komunikacije od sredine januara. Jupiter će konačno pokazati svoje pravo lice, tako da vas očekuje više srećnih okolnosti. Na poslu zvanično dolazi do stabilizacije od 19. januara, tako da vas uspeh očekuje od kraja meseca.

Ljubav – Venera ulazi u Vodoliju i pravi u nekom momentu aspekat sa Jupiterom, tako da vas očekuje rađanje ljubavi iz prijateljstva. Neko ko vam je odličan prijatelj gaji emocje prema vama i imate šanse da unapredite taj odnos. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja imate šanse da ostvarite lepo poznanstvo. Mesec januar donosi vam više prijateljskih susreta.

Zdravlje – Poboljšanje od sredine januara.


5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE IMATI SREĆE U 2023. GODINI! Da li ste MEĐU njima?


RETROGRADNI MERKUR GAZI, SLEDI HAOS PRED NOVU GODINU! Astronumerolog otkriva DETALJNU prognozu po ZNAKOVIMA

RETROGRADNI MERKUR GAZI, SLEDI HAOS PRED NOVU GODINU! Astronumerolog otkriva DETALJNU prognozu po ZNAKOVIMA

BIK

Posao – Nova godina sa Venerom u Jarcu donosi vam osećaj da imate puno obaveza i odgovornosti, ali bi bilo najbolje kada biste otputovali i spojili lepo i korisno. Retrogradni Merkur je na snazi do 19. januara , pa znajte da ćete imati finansijskim problema i isplate mogu da zakasne. Nije dobar trenutak da ulažete novac. Venera ulazi u Vodoliju, tako da vas u drugom delu januara očekuje ubrzan tempo rada na poslu, a nove tehnologije i internet će biti sastavni deo toga.

Ljubav – Retrogradni Mars prestaje 12. januara, tako da zvanično možete da računa da ima smisla da popravite odnosa sa voljenom osobom. U prvim danima januara bi bilo najbolje da budete u drugom gradu, a u drugom delu meseca možete da radite na poboljšanju komunikacije. Ukoliko ste slobodni, na poslu jedna šarmantna Vodolija može da vam pomrsi konce.

Zdravlje – Dobro.

Pixabay

Mesečni horoskop

BLIZNACI

Posao – Retrogradni Mars u vašem znaku koji vam stvara probleme već dva meseca, konačno će vas osloboditi muka 12. januara, a onda kreće pomak na poslovnom planu. Strpite se prvih dana januara, jer u drugom delu meseca dolazi preokret. Retrogradni Merkur vas stavlja u konfuzne situacije, tako da gledajte da ne donosite odluke do 19. januara. Iz toga perioda će sve delovati drugačije.

Ljubav – Jupiter u Ovnu donosi vam lepe susrete. Partner će u ovom periodu želeti da se druži i prijaće vam promena. I sami ćete primetiti da će negativna osećanja koja imate nestati u drugom delu januara, tako da ćete se osloboditi tereta. Nemojte da se raspravljate sa voljenom osobom u prvom delu januara. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa Ovnom.

Zdravlje – Poboljšanje u drugom delu januara.

RAK

Posao – Ulazite u Novu godinu sa velikim planovima, samo što će neki pregovori da se uspore u prvoj polovini januara. Ukoliko treba da potpišete važan dokument, obavezno čekajte 19. januar kada Merkur kreće napred. Iako će januar u prvom delu biti konfuzan i usporen, nećete odstupati od velikih ambicija u karijeri. Finansijsko stanje će konačno da se prapravi u drugom delu januara. Novac koji kasni stiže iza 19. januara. 7. januara je pun Mesec u vašem znaku i izbegnite da tada donosite važne odluke. 

Ljubav – Retrogradni Merkur do 19. januara vam donosi dosta nerazumevanja u komunikaciji, pa ćete određene susrete pokušavati da dogovorite ali vam to neće polaziti za rukom. U drugom delu januara je moguć susret sa razvedenom osobom. Ipak, zbog retrogradnog Marsa do 12. januara očekuje vas i poziv iz prošlosti.  Kada bude pun Mesec 7. januara u vašem znaku, bićete ranjivi i konfuzni, pa probajte da izbegnete rasprave. 

Zdravlje – Dobro.

Pixabay

LAV

Posao – Sunce u Jarcu donosi vam puno obaveza čak i početkom Nove godine, a Merkur je rertogradan, pa imajte u vidu da treba da budete oprezni sa finansijama. Nije isključeno da ćete čuti za novu poslovnu mogućnost u Novoj 2023. godini. Novac koji očekujete stiže, ali sa malim zakašnjenjem. Pun Mesec u Raku 7. januara donosi vam suočavanje sa sopstvenim slabostima i strahovima. 

LjubavJupiter je ušao u Ovna, pa pomera vaš ljubavi život da “mrtve tačke”. Imaćete susret sa osobom koja dolazi sa puta. Idealan je trenutak da otpujete sa dragom osobom ukoliko imate mogućnosti. Imaćete i kratkotrajni flert sa osobom koju ste upoznali preko posla.

Zdravlje – Više se odmarajte.

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur vam je pokvario planove za Novu godinu, tako da ste sluđeni i ne možete da se koncentrišete. Sve velike poslovne poduhvate ćete odložiti za drugu polovinu januara, tako da treba da budete strpljivi. Imaćete mogućnost da pokretene pitanje nasledstva u drugom delu januara.

Ljubav – Neptun će napraviti dobre aspekte sa planetama iz Jarca, pa će partner imati razumevanja za vas. Međutim, ni sami nećete imati jasnu predstavu kako ose osećate zbog retrogradnog Merkura. Sve češće ćete razmišljati o osobi iz prošlosti. Moguće je da ćete poželeti da se pomirite sa nekim koga ste nekada voleli.

Zdravlje – Slabije.

Freepick

VAGA

PosaoRetrogradni Merkur u desetom polju donosi vam usporavanje dešavanja na poslu. Svi važni projekti moraće da sačekaju do kraja januara kako bi se nešto pomerilo sa “mrtve tačke”. Kako je i Mars retrogradan, to podrazumeva da očekujete novčani priliv, ali će i to da se prolongira do druge polovine meseca. Dakle, mnogo toga je na čekanju, a na vama je da budete strpljivi.

Ljubav – Retrogradni Mars donosi vam nestabilne odnose u ljubavi. Neko do koga vam je stalo prolazi kroz težak period već dva meseca i to će se nastaviti do 12. januara. Od tog momenta sledi poboljšanje odnos sa partnerom. Ukoliko priželjkujete novu romansu, to će biti moguće od sredine meseca.

Zdravlje – Bolje.

ŠKORPIJA

Posao  – U Novu godinu ulazite sa retrogradnim Marsom, pa ne uviđate ništa “novo”, Međutim januar vam donosi preokret. Jupiter u Ovnu donosi vam dobru poslovnu ponudu, a planete u trećem poju dobre pregovore. Koliko god da budete imali utisak da je godina počela traljavo, to će da se promeni u drugom delu januara. Mogućnost kraćeg putovanja.

Ljubav – Prva polovina januara će biti u znaku dopisivanja i flerta, dok će drug deo meseca da donese krizu. Ukoliko imate stalnog partnera, možete imati rasprave oko stana ili mesta stanovanja. Imaćete susret sa jednom Vodolijom, moguće preko interneta.

Zdravlje – Bolje u drugom delu meseca.

STRELAC

Posao – Pred vama je mesec u kojem će vam finansije biti prioritet. U prvoj polovini meseca možete da čujete za novu poslovnu mogućnost, a onda ćete u drugom delu januara imati i pregovore. Spremni ste za konkretnu inicijativu koja može da donese kompletne promene. Imajte u vidu da je Mars retrogradan do 12. januara, a Merkur do 18. tako da će stvari da se usporavaju u tom intervalu.

Ljubav – Retrogradni Merkur donosi vam povratak stare ljubavi. Neko koga ste voleli u prošlosti pokucaće ponovo na vaša vrata. To nije dobra opcija za vas, tako da je bolje da budete okrenuti ka budućosti. Venera u Vodoliji od sredine januara donosi vam flert preko poruka.

Zdravlje – Bolje.

Freepick

JARAC

Posao – Retrogradni Merkur u vašem znaku donosi usporavanje planova, pa se početkom januara nećete osećati fokusirano na obaveze. Merkur predsatvlja vaše polje posla i imaćete velike planove koje nećete moći da realizujete do 19. januara. Pripremite se za kašnjenja i odlaganja, čak i onda kada budete imal najbolje namere. Sledi vam finansijski dobitak u drugom delu januara.

Ljubav – Venera u vašem znaku još uvek vam daje priliku da se zaljubite. Imaćete bogatiji društveni život početkom januara nego tokom čitave protekle godine. Venera u Vodoliji donosi vam susret sa uspešnom osobom koja ima stavove koje ne razumete, ali će vam prijati promena. 7. januar je datum u kojem ne treba da započinjete rasprave sa voljenom osobom, jer će osećanja biti prenaglašena.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

PosaoSaturn u vašem znaku radi, pa i dalje do marta imate da “otplatite” neke dugove, pa i što se tiče posla. Ništa neće proći bez napornog rada, čak i u januaru, jer su Merkur i Mars retrogradni, pa otežavaju završavanje bilo kakvih obaveza. Ukoliko planirate da rešite pitanje nasledstva, bolje je da da to ostavite za februar mesec. Pun Mesec 7. januara donosi vam stresa zbog nekog dešavanja na poslu, pa probajte da to ne shvatate lično.

LjubavVenera ulazi u vaš znak, pa vam donosi više zanimljivih dešavanja u ljubavi. Imaćete priliku da se zaljubite. Međutim, zbog planeta u Jarcu privlačni su vam susreti sa osobama koje su na neki način misteriozne ili nedostupne. Čuvajte se tajnih afera. Imaćete više poziva na zabave gde vas očekuju nova poznanstva.

Zdravlje – Nesanica i stres.

Freepick

RIBE

Posao – Retrogradni Merkur u Jarcu donosi vam usporavanje situacije u odnosu sa poslovnim partnerom. Ne treba da očekujete veliku podršku na poslu do 18. januara, dok Mars i Merkur ne krenu napred. Zbog toga će vam početak godine biti maglovit, sa nejasnim ciljevima. Jupiter u Ovnu osigurava vam dobru zaradu u 2023. godini, tako da ne treba da brinete.

Ljubav – Retrogradni Merkur u januaru donosi vam pojavljivanje partnera iz prošlosti. To je neko koga ste voleli ranije, a sada će poželeti da obnovite odnos. Ukoliko budete mislili da je to dobra ideja, već iza 18. januara možete lako da se pojakete. U ovom periodu ljubav se rađa iz prijateljstva u vašem slučaju. Pun Mesec u Raku 7. januara donosi vam mogućnost za ljubavni susret. Mogućnost putovanja oko 10. januara.

Zdravlje  – Osetljivo.

bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama