in

MERKUR U OVNU ĆE NAS 7. APRILA IZNENADITI! Spremite se za PREOKRET – 3 znaka imaju NEVEROVATNE šanse za OVO

Merkur u sekstilu sa Saturnom je odličan za sve što zahteva jasno razmišljanje, dobro rasuđivanje i organizacione veštine. Nadoknađivanje papirologije, učenje i istraživanje takođe će imati koristi od povećane koncentracije i dobre memorije.

Biznis poslovi su favorizovani jer je ovo idealno vreme za potpisivanje ugovora ili ulazak u pregovore. Posebno su favorizovane dugoročne investicije i nekretnine. Pravljenje dugoročnih planova je takođe dobra ideja sada zbog zdravog razuma i praktičnosti.

Pixabay

Merkur sekstil Saturn

Saznajte kakav je vaš nedeljni horoskop klikom na ovaj link.

Akutne mentalne veštine su usklađene sa otvorenom i iskrenom komunikacijom. Bilo da su lične ili profesionalne prirode, diskusije koje sada vodite će verovatno biti ozbiljne prirode. Možda ćete imati potrebu da obavestite ljude o nečem važnom što ste naučili ili otkrili. Ovo je dobro vreme za učenje ali i za podučavanje drugih ljudi, pišu astrousluge.com


STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u Ribama – Ovnovi saznaju TAJNU, Strelčevima problemi sa STANOM, a ovaj znak će se OBOGATITI

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u Ribama - Ovnovi saznaju TAJNU, Strelčevima problemi sa STANOM, a ovaj znak će se OBOGATITI


PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Do 5. aprila će biti najvažnije OVO – 3 znaka neka se spreme za SUDBINSKE DOGAĐAJE

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Do 5. aprila će biti najvažnije OVO - 3 znaka neka se spreme za SUDBINSKE DOGAĐAJE

Osobe sa kojima komunicirate mogu biti mnogo stariji ili mlađi od vas. Ovaj tranzit će takođe podstaći vaše interesovanje za vaše pretke i prošlost uopšte.

Merkur će doneti dobre šanse za Ovnove, Strelčeve i Lavove. Takođe, Vodolije i Blizanci mogu da iskoriste ovaj pozitivan uticaj.

Podsetimo, Venera, planeta ljubavi i lepote, ulazi 5. aprila u romantične Ribe, gde će se zadržati do 2. maja 2022. godine.

Venera 5. aprila ulazi u Ribe i pravi potpuni preokret u odnosima. Ukoliko ste bili tužni jer nema romantike u odnosima, mi imamo da vam kažemo da se ona vraća na velika vrata. Venera u Ribama je požrtvovana, kreativna i ima neverovatnu intuiciju. Više o tome saznajte klikom na ovaj link.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama