in

“MATEJ JE SIŠAO NIZ STEPENICE I UŠAO U TUNEL, POVREDIO JE NOGU” Hrvatskoj policiji se javila žena, rekla šta je ključno za njegov pronalazak!

Ceo region je na nogama. Već devet dana svi sa strepnjom očekuju vesti o nestanku Mateja Periša. I dok se region ujediniom i čeka vesti o nestalom mladiću, proročica se javila hrvatskoj policiji. 

Ona je objasnila da kao vidovnjak koji ima navodnu sposobnost da pukim gledanjem u fotografiju Mateja Periša na daljinu može da “vidi” šta mu se dogodilo kobne noći i “gde je sada”, prenosi Blic. Mnogi su odmah komentarisali ovakav potez kao sraman.

wikipedia/BuhaM/nestali.hr

Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi: bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku ušao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija – navodno je policiji napisala Sandra S.

informer

U jednom intervjuu za hrvatske medije, Sandra je kazala da isceljuje ljude od bolesti, negativnih emocija reikijem i šamanizmom, kao i da je u Australiji završila za reiki mastera, a od starih Aboridžina je učila šamanizam. Kako je kazala u tom intervjuu, imala je brojne klijente, među kojima su i poznate ličnosti iz Hrvatske i Holivuda, a svoj dar je nazvala “blagoslovom i prokletstvon”.


HRVATSKI MINISTAR POLICIJE O SRPSKOJ ISTRAZI U SLUČAJU NESTALOG SPLIĆANINA! Evo šta je Davor Božinović izjavio danas!

HRVATSKI MINISTAR POLICIJE O SRPSKOJ ISTRAZI U SLUČAJU NESTALOG SPLIĆANINA! Evo šta je Davor Božinović izjavio danas!


OGLASIO SE MLADEN MIJATOVIĆ SA NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA O NESTALOM SPLIĆANINU!

OGLASIO SE MLADEN MIJATOVIĆ SA NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA O NESTALOM SPLIĆANINU!

Ja ovo nisam odabrala. Imam vizije i kada želim i kada ne želim. Povezana su ne samo s ličnim pričama ljudi, već i s događajima koji će se dogoditi u svetu. Videla sam na primer mnogo ranije da će Australija goreti ili da će na Tajlandu biti cunami. Nekada mi je to sve veliki teret. Pogotovo kada vam ljudi ne veruju – rekla je ona.