in

Mali Rajan ujedinio PLANETU, SVET PLAČE Poruke koje lome dušu i srce: Borio se hrabro i zauvek će biti u našim srcima! (FOTO)

Borio se hrabro i zauvek će biti u našim srcima. Neka sada počiva u miru – napisao je jedan korisnik u objavi na Tviteru.

- Mali dečak je povezao ljude širom sveta. Počivaj u miru, anđele mali – jedna je od mnogobrojnih poruka koje su usledile nakon saznanja o dečakovoj smrti.


(POTRESAN VIDEO) STENE SU GA TOLIKO PRIGNJEČILE, ALI I DALJE DIŠE! Ceo svet se moli za mališana iz bunara, gledate na sopstvenu odgovornost!


TRAGIČNA SMRT DEČAKA IZ NIŠA I DALJE KRIJE MISTERIJU Majčin postupak pred sudom samo produbio sumnje

TRAGIČNA SMRT DEČAKA IZ NIŠA I DALJE KRIJE MISTERIJU Majčin postupak pred sudom samo produbio sumnje

Neka Alah blagoslovi slatki mali duh Rajana i ispuni srca njegove porodice. Neka se ponovo ujedine u Dženet (Raj) u blizini Voljenog.

- Ovo je srceparajuće. Neka Alah podari njegovim roditeljima i rođacima mnogo istrajnosti. Od sada ne delim više postova o ovom pitanju iz poštovanja – piše u jednoj objavi na društvenoj mreži, a prenosi Blic.

- Ne brini za njega, Alah ga je izabrao da bude na nebu. On je sada najsrećnije dete na svetu. Ne budi tužan, Alahovi izbori su bolji od naših. Ne budi tužan, on će te sresti na nebu. Nijedna reč ne može opisati tu scenu – napisao je jedan od tviteraša.

- Rajan je uspeo da okupi ljude različitih nacionalnosti, vera, verovanja. Zauvek će biti upamćen po borbi koju je dao da preživi. Neka počiva na nebu gde mu je mesto – objavljeno je uz sliku lica sa kog se slivaju suze.

Podsetimo, dečak je izvučen sinoć iz bunara sa dubine od 32 metra u severnom Maroku, čime je okončana četvorodnevna spasilačka operacija koju je sa pažnjom pratio ceo svet.

Prema informacijama sa terena dečak je bio živ kada je izvučen, međutim, nakon što je prevezen u bolnicu javljeno je da je dečak preminuo i pre nego što su spasioci stigli do njega.

Brdsko područje oko Šefšaena zimi je veoma hladno i iako je hrana spuštena do Rajana, nije poznato da li je on nešto jeo.

Rajanu su bili dostavljeni voda i kiseonik pomoću cevi.

Prema medijskim izveštajima sa lica mesta, helikopter i medicinske ekipe specijalizovane za reanimaciju čekale da spasioci izvuku Rajana na površinu i da ga zatim prevezu u bolnicu. Međutim, dečak je preminuo.