in

“MADAM” JELENA PODVODILA STOTINE VIP “DAMA”! Detalji istrage razbijenog lanca elitne prostitucije u Srbiji

U telefonu i kompjuteru “madam” Jelene J. (35), koja je u četvrtak uhapšena zbog sumnje da je organizovala elitnu prostituciju širom Srbije, policija je našla spisak i brojeve telefona više stotina prostitutki koje su radile za nju! Na njemu su se našle starlete, rijaliti zvezde, misice, pevačice, voditeljke, blogerke, pravnice…, a njihove cene su se kretale od 200 do 2.000 evra!

Osim Jelene J., policija je uhapsila i estradnog menadžera Duška B. (54) i fitnes trenera Nikolu A. (32), zbog sumnje da su učestvovali u organizovanju VIP prostitucije. Takođe, privedeno je i 26 devojaka, među kojima je i “Plejbojeva zečica” Martina R., koje se terete da su pružale seksualne usluge.

Informer

Jelena J.

Zaplenjeni telefon i laptop

Kako je naveo naš izvor iz istrage, nakon što su Jeleni J. stavljene lisice na ruke, inspektori su joj zaplenili telefon i laptop računar.
- Ona je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu tvrdila da nije “madam”. Navela je da se družila sa nekim od uhapšenih devojaka, ali da nije znala da se one bave prostitucijom – rekao je Informerov sagovornik i dodao da je Jeleni nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu istražitelji su u njenom telefonu pronašli oko hiljadu brojeva telefona, među kojim su bili i kontakti devojaka koje je, kako se sumnja, ona podvodila fudbalerima, biznismenima, pevačima…

– U mobilnom telefonu su bili kontakti starleta, rijaliti zvezda, misica, pevačica, voditeljki, blogerki, pravnica… Pronađene su poruke iz kojih se vidi njena komunikacija sa prostitutkama, ali i klijentima. “Madam” je dogovarala sve detalje. Pregovarala je oko cene, koliko devojaka, da li one dolaze u hotel ili iznajmljeni stan. Zatim šta će obući i koliko dana će biti sa klijentom… – rekao je izvor iz istrage.
S druge strane, u njenom laptopu inspektori su otkrili spiskove i dosijee svih VIP devojaka.
– U kompjuteru je svaka devojka imala svoj dosije sa imenom, nadimkom, visinom, težinom, nagim fotografijama i cenom. Tako je, recimo, jedna poznata pevačica naplaćivala seksualne usluge 2.000 evra, dok je mlađa devojka, po obrazovanju pravnica, “koštala” 200 evra – kaže on.

Pritvor za saučesnike

Informer

Dule B.

Kada je reč o uhapšenom estradnom menadžeru Dušku B. (54) i fitnes treneru Nikoli A. (32), njima je takođe određen pritvor do 30 dana.
- Istragom je utvrđeno da je Duško, koji je odranije poznat policiji i hapšen je zbog posredovanja u prostituciji, preko svojih poznanstava u estradnom svetu vrbovao devojke. Nikolin posao je bio da nalazi mušterije i u dogovoru sa “madam” Jelenom zakazuje susrete u beogradskim hotelima – kaže Informerov izvor.
S druge strane, “Plejbojeva zečica” Martina R. i 26 devojaka, za koje se sumnja da su se bavile elitnom prostitucijom, privedene su u Prekršajni sud, gde će najverovatnije biti novčano kažnjene po zakonu o javnom redu i miru.

Informer

Martina R.

- One su u policiji izjavile da ih niko nije primoravao da se bave prostitucijom, već da je to bilo na dobrovoljnoj bazi. Iako sud može da im izrekne i kaznu zatvora od 30 do 60 dana, većina njih će biti kažnjene novčano u rasponu 50.000-150.000 dinara – saznajemo u sudu.

Šavija i Sanja: Nemamo veze sa prostitucijom

Aleksandar Jovanović Cile

Sanja Stanković

Pojedini mediji su naveli da se među 26 uhapšenih prostitutki nalaze starleta Nataša Šavija i rijaliti učesnica Sanja Stanković. Međutim, njih dve su ove navode kategorički demantovale.
Nataša Šavija je za Informer izjavila da se smejala kada je pročitala da je privedena.
- U prvi mah nisam ni obratila pažnju na pisanje medija. Legla sam, odspavala i tek kad sam se probudila, videla sam kako se i moje ime pominje na listi uhapšenih osoba i kako sam ja navodno u bekstvu. Prvo sam se ironično nasmejala, a onda sam shvatila da to uopšte nije smešno. Ubuduće ću za takve klevete da tužim sve – rekla je Šavija i dodala:
- Ne znam više da li da se smejem ili da plačem. Uvek sam žrtveno jagnje za takve priče. Večito sam ja na nekim spiskovima, u nekim aferama. Velika je sramota za mene i moju porodicu što sam po ko zna koji put upletena u nešto sa čim nemam nikakve veze.
Sanja Stanković kaže da je doživela nervni slom zbog laži da je ona bila među uhapšenim prostitutkama.

instagram/natasa.savija

Nataša Šavija

– U šoku sam što ljudi pišu gluposti. U petak ujutru sam sletela sa dečkom u Švajcarsku i otišla kod mame, a pojedini mediji su tvrdili kako sam uhapšena. Dobila sam nervni slom! Van Srbije sam, a pišu da sam uhapšena, da sam “pala” – rekla je ona.
Sanja ističe da svaki put kad se u javnosti potegne tema elitne prostitucije, njeno ime će biti upleteno u tu priču.
- Uhapšena, “pala”, gubi joj se svaki trag, a ja kod mame u Švajcarskoj. Niti znam ko je “pao”, niti znam šta se dešava – kazala je Stankovićeva.

Pratite nas na društvenim mrežama