in

LAŽ JE JEDINA UREĐIVAČKA POLITIKA HEJTERSKIH MEDIJA! Vučić glavna meta 40 dana!

Tako dnevni list “Danas” punih 40 dana na svojim naslovnim stranama ima samo i jedino Vučića, koga napadaju najstrašnijim optužbama i uvredama, a za sve to vreme nisu objavili nijedan konkretan dokaz bilo kakve nepravilnosti ili nezakonitosti.

Sve je jasno

Listovi u vlasništvu tajkuna Šolaka više i ne kriju da vode kampanju protiv predsednika države Aleksandra Vučića
Marko Matić, Centar za odgovorne medije

Komentarišući ovu kampanju, Marko Matić iz Centra za odgovorne medije kaže da je već neko vreme sve kristalno jasno.

Listovi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka više i ne kriju da vode otvorenu kampanju protiv predsednika države Aleksandra Vučića, to je njihova jedina uređivačka politika… Istovremeno, kampanju vode i protiv Đilasovih konkurenta unutar same opozicije. Problem je što ti mediji sebe nazivaju profesionalnim i nezavisnim, a upravo oni u kampanji krše sve profesionalne norme i standarde. Često namerno proizvode lažne vesti – upozorava Matić.


JE LI, KAKAV, BRE, MERKUR?! Drobnjak rekao Vučiću šta će pomoći izgradnji puteva, predsednikovu reakciju NEĆE ZABORAVITI!


ĐILAS NASTAVLJA KAMPANJU: Vučiću, ne možeš davati pare mladima, država ne sme povećavati plate lekarima!

ĐILAS NASTAVLJA KAMPANJU: Vučiću, ne možeš davati pare mladima, država ne sme povećavati plate lekarima!

Moj ugao

MARIO SPASIĆ, SAVET ZA MONITORING

Lažima i neproverenim tvrdnjama pokušavaju da kreiraju javno mnenje protiv Vučića. Teško je kritikovati Vučićeve rezultate, ali zato sprovode konstantne napade na njega. Jasno je da se radi o ličnom animozitetu Đilasa prema Vučiću.