in

KORISTILA JU JE I KLEOPATRA! Kozmetičarka otkriva sve prednosti ŠEĆERNE PASTE – smatra se prirodnom EPILACIJOM!

Skoro da ne postoji žena koja ne voli lepu i glatku kožu, bez dlačica. Stoga se mnoge dame u nekom periodu svog života, a najčešće već u tinejdžerskom dobu, odlučuju za depilaciju. 

Poznato je da postoji više tipova depilacije, toplim i hladnim voskom, ali nas su posebno interesovali benefiti depilacije šećernom pastom, o čemu je za Informer.rs govorila Violeta Ruljić, vlasnica salona na Novom Beogradu, koja u ovoj oblasti ima višegodišnje iskustvo:

– Šećer, voda i limunov sok su njeni potpuno prirodni sastojci, bez dodatka konzervansa, aditiva, lepka i boja, čime je očigledno i zdravija varijanta za kožu.

Printscreen You Tube/miss Tatjana

šećerna pasta

Šećerna pasta je za mene najbolja. Poznata je još od davnina, u starom Egiptu, a kažu da ju je koristila Kleopatra, pa su mnoge paste nazvane po njoj. Kod nas je popularna zadnjih par godina, ali pošto je za njenu primenu bitna tehnika, mnogi saloni je i nemaju u ponudi – kaže Violeta i dodaje:


URME SU PUNE VITAMINA! Poboljšavaju probavu i ublažavaju bolove!

URME SU PUNE VITAMINA! Poboljšavaju probavu i ublažavaju bolove!


REDOVNO ISTEZANJE POVOLJNO UTIČE NA VAŠE TELO! Sagorevaju se masti, a koža postaje zategnutija!

REDOVNO ISTEZANJE POVOLJNO UTIČE NA VAŠE TELO! Sagorevaju se masti, a koža postaje zategnutija!

– Prednost šećerne paste jeste da se nanosi suprotno od rasta dlake, a skida u pravcu rasta, s tim da dlaku čupa duboko iz folikula, bez preloma i kidanja. Koža je finija, bez iritacije, crvenila, fleka.

Fizički je teža za rad i vremenski duže traje, a ujedno tretman je mnogo skuplji, pa se žene nerado odlučuju za depilaciju šećernom pastom, zanemarujući da se dolazak između dva tretmana znatno proređuje i vremenom se tretira kao trajna epilacija. Moja preporuka je iskoristiti šećernu pastu za osetljive delove kao što su intimne regije, pazuh, lice… – navodi Violeta.