in

KOLEGINICA MI JE PRVI PUT PONUDILA DROGU, DVA PUTA SAM IMAO UPALU PANKREASA: Đani otkrio mračne strane svog života!

Radiša Trajković Đani, kralj bakšiša, za doboar provod ne libi se ni da pije alkohol iz cipele, ali ipak više voli da uživa sa članovima svoje porodice. Iako sada uživa u popularnosti i novcu, to nije uvek bio slučaj, te je ispričao kako je izgledalo njegovo odrastanje na Kosovu:

printscreen

Sve za bakšiš… Đani

– Život na Kosovu mi je bio kao i kod svakog drugog klinca. Preko dana malo čuvamo krave, malo fudbal, malo koze… Moja pokojna baba je imala kozu, volela je da pije kozje mleko i ja sam morao da je čuvam. Dok svi moji drugovi igraju fudbal, ja sam morao da čuvam kozu… Gleda ona mene, gledam ja nju. Jednom sam je oterao u detelinu da se najede, zamalo koza da rikne, tukli su me dva dana! – prisetio se folker uz smeh, otkrivši da je trebalo da se zove Gradimir.

Đani iz perioda detinjstva posebno pamti kada su Albanci pokušali da mu siluju tetku.

– Sve je krenulo kad je Tito umro. Tada sam preko raspusta odlazio kod babe u Uroševac. U toj ulici su živeli svi Albanci, tad su počele provokacije, da bacaju petarde… Bila mi je frka, odmah sam otišao za Lipljan. Tu su Albanci hteli da siluju moju tetku, dedin brat je spasao u poslednjem trenutku – ispričao je Đani u emisiji “Sceniranje”.


OGLASILA SE IZBAČENA IZ ZADRUGE! Bivša učesnica rijalitija raskrinkala zadrugare – otkrila tajnu Dejana Dragojevića!

OGLASILA SE IZBAČENA IZ ZADRUGE! Bivša učesnica rijalitija raskrinkala zadrugare - otkrila tajnu Dejana Dragojevića!


MISLIM DA JOJ TO NE TREBA… OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Evo da li podržava vezu svoje ćerke i Dejana Dragojevića!

MISLIM DA JOJ TO NE TREBA... OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Evo da li podržava vezu svoje ćerke i Dejana Dragojevića!

printscreen Instagram official.djani

Nekada je čuvao kozu, sada zarađuje ogroman novac… Đani

Folker je poznat kao neko ko voli da popije, a sada je otkrio i šta mu je omiljeno piće.

Žestinu ne volim da pijem, možda samo viskić-dva. Pivo obožavam, ali sam morao da smanjim zbog zdravstvenih razloga. To je B vitamin, samo što posle petnaestog piva samo idem u toalet, ko staramajke! Dva puta sam imao upalu pankreasa. Mogu da popijem dve gajbice piva sam, kad sam raspoložen, kad se lepo mezi uz društvo. Lepo me radi. Legnem ko jagnje, ustanem, vruća čorba i istuširam se, ko Tito! – bio je iskren Radiša.

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Voli provod, al’ najviše suprugu Slađu

U ispovesti tokom emisije priznao je da je koristio drogu, ali i da mu je jedna koleginica prva dala narkotike, zbog čega se pokajao.

– Drogu sam probao u mladosti. Nikakav osećaj nije bio. Davno mi je to ponudila jedna starija koleginica, neću da je imenujem. Ja bio raspoložen, superhiperaktivan, kad sam to probao, uhvatila me je paranoja… i nikad više! Probao sam jednom i travu, to je nešto najgore što sam uzeo, od trećeg dima mislio sam da će me naći na auto-putu. Pakao! – završio je Đani.

NE PROPUSTITE VIDEO KOLUMNU “DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ”: