in

Koga god kandiduje Đilas, taj gubi! Ponoš bez šanse na izborima!

Škoro kaže da nipošto nije želeo da razgovara sa Đilasom i Vukom Jeremićem, jer ne želi da bude stranački kandidat.

– Te stranke i ti ljudi opterećuju svakog kandidata. Zdravko Ponoš sve i da je Sveti Sava, sa tim opterećenjem nema nikakvu šansu. Imate teret, imate ljude koji su omrznuti u javnosti. Kad vidite tu listu, kažete “on je Đilasov predsednik” i nema onda od toga ništa – rekao je Škoro, koji se kandidovao za predsednika ispred pokreta “Da se struka pita”.

Teret

Ponoš je u istraživanjima stajao najgore. Mislite li da će delovi Demokratske stranke iskreno da podrže Vladetu Jankovića? Neće
Srđan Škoro


JEREMIĆ NE ODUSTAJE: Đilase, reci zašto baš Ponoš?! (Video)


Ko je Zdravko Ponoš, Đilasov NATO kandidat za predsednika Srbije? Čovek za čijeg mandata je Vojska dovedena na NAJNIŽE GRANE!

Ko je Zdravko Ponoš, Đilasov NATO kandidat za predsednika Srbije? Čovek za čijeg mandata je Vojska dovedena na NAJNIŽE GRANE!

– Nešto nije u redu u opoziciji i svi građani to jasno vide. Ponoš je u istraživanjima stajao najgore, on nema nikakve šanse… I mislite li da će delovi Demokratske stranke iskreno da podrže Vladetu Jankovića? Pa neće. Sukobi sa DS bili su stravični kad je Vladeta bio član DSS. Ti kandidati bi morali da ujedinjuju, a oni razjedinjuju! I kako je moguće da ne izbacite nikog novog, nego idete i skupljate stare, istrošene ljude? Mogli ste da napravite predsedničkog kandidata i pre četiri godine i da sada bude mogući pobednik u prvom krugu, ali niste… – rekao je Škoro.

Zdravko Ponoš, na drugoj strani, tvrdi da ima šanse na izborima i odbacuje kritike da je “NATO general”, ali potvrđuje da je školovan u NATO državama.
– Školovao sam se u našoj zemlji i van nje. Neke od zemalja u kojima sam se školovao bile su NATO zemlje. Dosta sam radio na uspostavljanju međunarodne vojne saradnje, ne samo kroz program Partnerstvo za mir i na multilateralnom planu već i bilateralno s mnogim zemljama. Neke od njih su bile u NATO, ali sam dosta uradio i na uspostavljanju vojne saradnje s Rusijom i Kinom i ponosim se tim – navodi Ponoš.
 

SSS: Đilas nas je slagao i vređao!

Savet Skupštine slobodne Srbije izlazi iz koalicije formirane oko SSP, DS i NS. Savet SSS uputio je pismo svom članstvu kojim ih je obavestio o toj odluci, a u kom se navodi da je saradnja prekinuta jer ne veruju Dragan Đilasu, koga su optužili da ih je “nipodaštavao, ponižavao i lagao, kao i da je protežirao Mariniku Tepić tvrdeći da ima najveći rejting iako se to pokazalo kao potpuno netačno”!?!