in

KAPETAN DANDIKIN UPOZORIO LONDON! Ako Kijevu pošalju OVE rakete, biće uništene pre nego što ih uopšte stave u upotrebu!

Podsetimo, britanski Tajms izvestio je o planovima Londona da pošalje protivbrodsko oružje u Kijev. Prema pisanju Tajmsa, na sastanku Saveta za nacionalnu bezbednost Velike Britanije premijer Boris Džonson je rekao da namerava da pošalje Ukrajini dronove za jednokratnu upotrebu Svičblejds i protivbrodske rakete Harpun, kao i neke druge sisteme.

Dandikin je u intervjuu za PolitRussia izrazio mišljenje da britansko oružje ne bi trebalo da postane ozbiljna pretnja ruskoj mornarici.

„Dronovi za jednokratnu upotrebu su dovoljno gadno oružje. Ali čak i uz svu svoju štetnost, neće provesti mnogo vremena na frontovima. Sada je rad ruske protivvazdušne odbrane kratkog dometa dobro uspostavljen, baviće se ovakvim dronovima. Osim toga, korišćenje drona nije laka stvar: potrebna vam je komunikacija, morate se približiti brodovima, naciljati i lansirati dron“, objasnio je vojni ekspert.

Što se tiče protivbrodskih raketa Harpun, nije jasno gde će se one bazirati, kaže Dandikin. Plovila ukrajinske mornarice su uništena: granate se ne mogu postavljati na brodove. A ako se postave na obalu, postaće vojni ciljevi za rusku vojsku.


SRBI U CRNOJ GORI NA NOGAMA, NEONACISTIČKI SIMBOLI U CENTRU PODGORICE KAO PODRŠKA KIJEVU! Ko je dozvolio orgijanje nacista ulicama…


POTOMCI ĆE OVO PAMTITI! SRBIJA JE REKLA NE ZAPADNOJ DIKTATURI! Pokazala je po ko zna koji put da je SVOJA, SLOBODNA I NEZAVISNA!

POTOMCI ĆE OVO PAMTITI! SRBIJA JE REKLA NE ZAPADNOJ DIKTATURI! Pokazala je po ko zna koji put da je SVOJA, SLOBODNA I NEZAVISNA!

„Verovatnoća da će sve ove rakete biti uništene pre nego što budu upotrebljene je skoro sroprocentna. Sve se to sada prati i uništava“, rekao je Dandikin.

Vojni ekspert je dodao: snabdevanje Ukrajine oružjem zapadnih zemalja samo produžava agoniju kijevskog režima.

„To dovodi do gubitka ljudstva Oružanih snaga Ukrajine, a da ne govorimo o nacionalnim bataljonima. To pokazuje da je NATO-u i SAD potrebna Ukrajina kao država usmerena protiv Ruske Federacije. Ni više ni manje. Istina je: Zapad je spreman da se bori do poslednjeg Ukrajinca. Ipak, zapadno oružje neće moći da spreči uspešan završetak specijalne operacije Ruske Federacije“, siguran je Vasilij Dandikin.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama