in

JEDNA CECINA REČENICA UKAZUJE NA TO DA JE MNOGO VOLELA BOGDANA! Pevačica nije želela brak, ali joj je sa njim bilo divno!

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli su godinu dana dugu vezu, a to su oboje i potvrdili. Međutim, Ceca je pre samo nekoliko nedelja o njihovoj vezi govorila sve najlepše i otkrila da je u pitanju ljubav:

printscreen instagram

Ljubav trajala do pre nekoliko nedelja… Ceca i Bogdan

– Teško da mene nešto sada može da menja, jer sam formirana ličnost, pa tako i on. Naša veza se bazira na ljubavi, poverenju i kompromisu, jer bez kompromisa se ne može, ne postoji jednosmerna ulica. Zrela sam, stabilna osoba, on je takođe takav čovek i nama nije teško da funkcionišemo. On odlično zna sa kim je u vezi, takođe ja znam šta on voli, šta mu prija i jako mi je lepo. Mirna sam, srećna i zadovoljna, a taj mir nema cenu – kazala je tad za “Pink”, pa otkrila zašto ne želi da ponovo staje na “ludi kamen”.

– Ne moram da jurim ništa. Ostvarena sam kao majka, što je najbitnije u mom životu, i taj papir mi ne znači ništa da bi jedan odnos funkcionisao. On takođe iza sebe ima brak i dete, niti on juri neke stvari, da sada formira porodicu pa da očekuje decu, tako ni ja… Nama samo prija da smo mi zajedno, da što više vremena provedemo zajedno, da ulepšamo jedno drugom život, svakodnevnicu, a taj papir apsolutno mi neće nadograditi odnos, niti doneti nešto lepše, novije – rekla je tom prilikom.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU “DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ”: 


RASKINULI CECA I BOGDAN! Pevačica se oglasila, otkriven i razlog!

RASKINULI CECA I BOGDAN! Pevačica se oglasila, otkriven i razlog!


BOGDAN NA ZLATIBORU, A CECA PORUČUJE: Važno je da si slobodan! (VIDEO)

BOGDAN NA ZLATIBORU, A CECA PORUČUJE: Važno je da si slobodan! (VIDEO)