in

JA SAM G*VNO, IZDAJNIK, A KAPITEN DINAMA SRBIN! Hrvatskom fudbaleru BRUTALNO PRETILI zbog prelaska u Partizan! NA KRAJU SVE PUKLO! (VIDEO)

JA SAM G*VNO, IZDAJNIK, A KAPITEN DINAMA SRBIN! Hrvatskom fudbaleru BRUTALNO PRETILI zbog prelaska u Partizan! NA KRAJU SVE PUKLO! (VIDEO)

Kukoč je bio je želja bivšeg trenera Partizana Zorana Milinkovića, ali do transfera ipak nije došlo zbog komplikovane situacije u Humskoj koja je nastupila posle bolne eliminacije od BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 – Da, istina živa. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković mislim (Zoran Milinković)… Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo – rekao je Kukoč u popularnom podkastu “Inkubator”.

Iskusni levi bek koji je ponikao u splitskom Hajduku, a tada nastupao za CSKA iz Sofije, otkrio je da se digla velika bura u javnosti kada je saopštio da ide na pregovore u Beograd.

– Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka ‘izdajico’ i slično… A ko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač – Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan – ja sam govno, izdajnik.

A ovo je razlog zbog čega je sve puklo:

– Ja sam krenuo prema granici i ništa… Ovaj je dobio otkaz, a kad se dobije otkaz u Zvezdi u Partizanu, ode sve”… – poručio je Kukoč koji žali što nije obukao crno-beli dres.

Posle malera sa prelaskom u Partizan Kukoč je karijeru nastavio u Livornu, nakon toga je kratko bio u Komu, a onda je hrvatski fudbaler obukao je dres Zrinjskog iz Mostara.

Pratite nas na društvenim mrežama