in

ITALIJAN VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI! Beretini progovorio o SUKOBU sa Novakom i još dvojicom vrhunskih tenisera

Trenutno šesti reket planete prisustvovao je muzičkom festivalu u San Remu, gde su ga novinari pitali o smeni generacija u tenisu, kojoj za sada odolevaju Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

– Srećan sam i veoma emotivan zbog svega. Ipak, veliki šampioni poput Nadala, Đokovića, Federera imaju mnogo više iskustva i nažalost, ponovo su nas pobedili – rekao je Beretini o Australijan openu, gde je igrao samo jedan od igrača iz GOAT trke, ali je baš on i odneo titulu.

reuters

Mateo Beretini

Nova generacija talentovanih tenisera više i nije tako mlada, a za sada niko od njih nije uspeo da sa trona ATP liste skine članove “velike trojke”.

– Radimo na tome da preuzmemo njihova mesta. Nadam se da ćemo ih prestići i pre nego što prestanu da igraju tenis. Publika u Australiji je bila kao i ova na San Remu, potrebno je da imate karakter za to, ali da poštujete protivnika. Protiv Monfisa (četvrtfinale AO), nakon četiri sata igre, osećao sam adrenalin. Iskoristio sam tu energiju da pobedim, želeo sam da steknem samopouzdanje – poručio je Italijan.


UDRUŽILI SE NADAL I FEDERER! Otkrili zajedničke planove!

UDRUŽILI SE NADAL I FEDERER! Otkrili zajedničke planove!


NE RAZMIŠLJAM O NOVAKU! Zbog njega je ĐOKOVIĆ DEPORTOVAN, a sada se pravi NAIVAN!

NE RAZMIŠLJAM O NOVAKU! Zbog njega je ĐOKOVIĆ DEPORTOVAN, a sada se pravi NAIVAN!