in

INDI STAJE NA LUDI KAMEN! Pevačica prokomentarisala “elitne prostitutke”- Meni je to okej posao

Indrira Indi Aradinović, dovela je svoju liniju do savršenstva, pa je pronašla novu ljubav. Pevačica je izgleda da ove godine stane na “Ludi kamen”.

Naime, Indi je život “visio o koncu” zbog greške lekara, ona je takođe kao mnoge naše zvezde otišla na operaciju želuca, koja joj je izazvala brojne komplikacije, čak je životno bila ugrožena, ali se na sreću sve završilo kako treba.

– Oslabila sam okruglo 40 kilograma! Prezdravila sam, osvežila sam se u međuvremenu! Ljubav je najbolje i najjače gorivo, najbolji vitamin! Moramo voditi računa i šta jedemo, ali i sa kim živimo – počela je pevačica.

printscreen instagram/indy_ara_indira

– Odavno je popularna materijalna ljubav i interes bez emocija. Ja nisam materijalista, mene lova ne pali, volim novac naravno, ali više volim da ga zaradim nego da je na poklon. Balans mora da postoji, moramo biti zadovoljni što smo zdravi. Ima ljubavi i danas! Kada budem stala na ludi kamen, znaće se da je to to, sad sam na prvom nivou – dodala je Indi u emisiji ”Premijer Vikend Specijal”.


NIKADA SE NE ODVAJAM OD SVOJE NASLEDNICE! Ivana Selakov priznala: Suprug je stroži prema ćerki od mene (video)

NIKADA SE NE ODVAJAM OD SVOJE NASLEDNICE! Ivana Selakov priznala: Suprug je stroži prema ćerki od mene (video)


NATAŠA BEKVALAC POSTAJE SPISATELJICA Pišem knjigu o svom životu

NATAŠA BEKVALAC POSTAJE SPISATELJICA Pišem knjigu o svom životu

printscreen

Ovom prilikom ekskluzivno pred milionskim auditorijumom priznala je da se udaje:

– Zaljubljena sam, u sebe… Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano – zaključila je Indi.

Osvrnula se na hapšenje devojaka optuženih za “elitnu prostituciju”.

– Meni je elitna prostitucija savim okej posao! Žene se bave time, šta je tu strašno? Što bi to radila za džabe kad ima budala koje će to da plate! Ne kažem da ja to podržavam. Muškaraca pič*opaćenika nikad dosta – istakla je Indi.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU “DŽET-SET TOP 5”:

Pratite nas na društvenim mrežama