in

HOROSKOP ZA UTORAK 8. FEBRUAR: Device očekuju loši međuljudski odnosi, a OVAJ ZNAK će imati problema sa varenjem!

OVAN 

LJUBAV: Dopašće vam se neko, ali moguće da neće biti šansi da s tom osobom ostvarite nešto dugoročno. POSAO: Osećaćate se neadekvatno u svom profesionalnom životu. ZDRAVLJE: Slabo.

BIK

LJUBAV: Moguća je komunikacija s nekim ko vas privlači, flert ili razmena komplimenata. POSAO: Uvek imate potrebu da se dokažete a danas možete I dobiti priliku za to. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.


UVEK SU TU ZA SVOJE NAJMILIJE! Ovo su najveće dobrice horoskopa!


OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE USKORO PRONAĆI SRODNU DUŠU! Februar će im doneti najveću ljubav!

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE USKORO PRONAĆI SRODNU DUŠU! Februar će im doneti najveću ljubav!

BLIZANCI 

LJUBAV: Partner će biti loše volje, a samo vi ćete moći da popravite raspoloženje izabrane osobe. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problem zbog neke blokade. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

Blizance očekuje solidno zdravlje

RAK 

LJUBAV: Mnogo više ćete polagati na prijateljske odnose I porodične konekcije. Ljubav vas danas neće interesovati. POSAO: Vi najbolje funkcionišete u grupi bliskih osoba, kako u životu tako I u poslu. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da ćete morati da birate između osobe koja vam je “sigurna” I neke koja vam je “uzbudljiva”. POSAO: Mogući problemi zbog impulsivnih novčanih ulaganja. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA 

LJUBAV: Još jedan povoljan dan za ljubav. Iskoristite to. POSAO: Imajte na umu da posao neće ići baš lako, već uz neka kašnjenja I teškoće. Loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VAGA 

LJUBAV: Provešćete divne trenutke sa izabranom osobom, u razgovoru o emocijama i budućnosti. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vas danas proganjati neke vaše greške iz prošlosti, ili ćete ih vi tako doživeti. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 

LJUBAV: Bitno vam je da je osoba koja je pored vas slobodnih shvatanja I dinamična. POSAO: Uspeh ili dobit od posla u vezi nekretnina ili od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Mogući su nesporazumi sa bliskim osobama, zbog čega treba da budete vrlo oprezni kako i šta govorite. POSAO: Imaćete manjak energije zbog čega ćete morati više da se trudite. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas ste neobično mizantropični I skloni tome da se osamljujete. POSAO: Imaćete utisak da vam okolnosti nisu naklonjene iako vi dajete sve od sebe. Što nije daleko od istine. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

RIBE

LJUBAV: Okolnosti vam idu na ruku.Zbog toga ne morate mnogo da se trudite u ljubavi. POSAO: Karijera će vam možda malo nazadovati, ili barem stagnirati. ZDRAVLJE: Povišen šećer ili masnoća u krvi.