in

HOROSKOP ZA UTORAK 1. FEBRUAR: Škorpija će se ZALJUBITI u KOLEGU, a ovaj znak će se PROLEPŠATI tako da će svi primetiti!

OVAN

LJUBAV: Danas će vam se desiti krupne i pozitivne stvari na ljubavnom planu. POSAO: Moguć je rad u medijima ili potreba da javno izrazite svoje ili mišljenje grupe ljudi kojoj pripadate. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Shvatićete da imate problem da svoje interesovanje usredsredite na samo jednu osobu, jer je iskušenja previše. POSAO: Danas bi rizik mogao da vam se isplati. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


SVI IH IZBEGAVAJU! Niko ne želi da izađe na SASTANAK sa OVIM ZNAKOM!


TVRDOGLAVI DO KOSKE! Ovi horoskopski znaci će vas izludeti!

TVRDOGLAVI DO KOSKE! Ovi horoskopski znaci će vas izludeti!

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo je povoljan period za ljubav, ali možda ne i sasvim jednostavan, pogotovo ako ste u dužoj vezi. POSAO: Moguć je ulazak u poslovno partnerstvo. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK

LJUBAV: Možete sresti nekoga prema kome ćete osetiti bliskost od prvog momenta. POSAO: Dobićete verovatno više od jedne ponude za posao, jer ste u povoljnom periodu. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

pexels.com

LAV

LJUBAV: Okolnosti će vas držati podalje od mogućnosti da pronađete ljubav. POSAO: Možda ćete osetiti zamor zbog trenutne situacije. Moguće je da vam nedostaje perspektiva. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Potrudite se da razgovarate o svemu što je bitno da ne bi došlo do nesporazuma. POSAO: Moguće je da ćete ostvariti dobit od posla ili ćete dobiti platu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Prolepšali ste se i to će svima upasti u oči. POSAO: Sreća s podređenima i s osobama koje rade za vas. Dobro vreme da unajmite nekoga da obavi posao za vas. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da se u nekoga zaljubite, pogotovo u nekoga s kim imate poslovni kontakt. POSAO: Možete imati manje probleme ako ste u porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima.

pexels.com

STRELAC

LJUBAV: Trenutno se osećate sputano na više frontova, pa zato nećete da trpite i dodatne okove na planu ljubavi. POSAO: Zabrinutost zbog smanjenog prometa posla. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

JARAC

LJUBAV: Uspećete da usaglasite erotiku i emocije, zbog čega će i vaša veza biti harmonična. POSAO: Posao će trpeti jer mu se nećete posvetiti koliko treba. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Odnosi su vam postali vrlo nestabilni u poslednje vreme, moguće je čak i razdvajanje ili raskid. POSAO: Posao vam je poprilično klimav, trebalo bi da nađete alternativu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog nekih drugih stvari, možda nekih novih prijateljstava i kontakata. POSAO: Moguće manje promene ili manji uspeh na planu karijere. ZDRAVLJE: Aritmija.