in

HOROSKOP ZA SUBOTU 21. MAJ: Lavovi treba da jedu lakšu hranu, a OVAJ ZNAK očekuje povoljna finansijska situacija!

OVAN 

LJUBAV: Dobro slagati sa osobama suprotnog pola, ako samo malo ukortite vaš temperament. POSAO: Dobit ili uspeh od putovanja, transporta, rada u inostranstvu ili za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK 

LJUBAV: Osetićete veliko olakšanje, jer ćete povratiti stabilnost u vašem ljubavnom životu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa obrazovanjem i putovanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.


POLUDEĆETE SA NJIM! Ovaj horoskopski znak je NAJOKRUTNIJI!


NE MOGU DA DIŠU BEZ MAJKE! Ovi horoskopski znaci veruju NJENOM mišljenju više nego iko drugi!

NE MOGU DA DIŠU BEZ MAJKE! Ovi horoskopski znaci veruju NJENOM mišljenju više nego iko drugi!

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete mnogo kritičniji u oceni drugih, što će pokvariti vaš ljubavni život. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Nešto osetljivije zdravlje.

pexels.com

Blizance očekuje napredak u karijeri

RAK 

LJUBAV: Na današnji dan se mogu desiti značajni događaji u vašem ljubavnom životu. POSAO: U ovom periodu imate načina da unovčite ono što radite, pogotov ako je u vezi partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Zanemarićete partnera jer ćete razmišljati o nekom drugom. POSAO: Imaćete sreće sa finansijama lako možete privući ili dobiti novčana sredstva koja vam trebaju. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

DEVICA 

LJUBAV: Postoji mogućnost i da vam se dopadne neko ko nosi uniformu bilo koje vrste, ili pak dres. POSAO: Moguće je da dobijete posao u oblasti pružanja usluga, nege I lepote. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

VAGA

LJUBAV: Nastavlja se pozitivan trend u ovoj sferi života. POSAO: Ovo je dan kada ćete imati prilike da naučite neke nove stvari, veštine i usavršite se, jer to vam je neophodno u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja, ili barem razviti romantična osećanja za nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Moguć je neki rad u tajnosti, rad koji zahteva tajnost, ili rad na crno. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

pexels.com

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu, ili ona koja se održava samo na nivou komunikacije I reči. POSAO: Manje pozitivne promene, možda i pomoć sa neočekivane strane. ZDRAVLJE: Kontrolišite unos šećera.

JARAC 

LJUBAV: Bićete vrlo intenzivni u emotivnom smislu, što će privući sve s kojima stupite u kontakt. POSAO: Možete dobiti nasleđe ako za to postoje uslovi, ili pak neku finasijsku infuziju. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vaše raspoloženje će od danas biti nešto bolje, pa će I vaš ljubavni život doživeti pozitivnu promenu. POSAO: Napravićete neke ishitrene poteze zbog kojih ćete kasnije žaliti. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Ako ste već u vezi možete odlučiti da proslavite sovju ljubav, ali taj događaj će pratiti nepovoljne okolnosti. POSAO: Puno obaveza će vas naterati da date sve od sebe. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Pratite nas na društvenim mrežama