in

HOROSKOP ZA SREDU 9. FEBRUAR: Bikovima je potrebna detoksikacija organizma, a OVAJ ZNAK očekuje napredak u karijeri!

OVAN 

LJUBAV: Imaćete sreće u ovoj sferi iako danas nije naročito romantičan dan. POSAO: Brinuće vas budućnost vaše karijere I uopšte posla, jer je situacija nestabilna na planu karijere. ZDRAVLJE: Moguća upala sinusa.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo energični I erotični, što neće proči nezapaženo kod svih u vašem okruženju. POSAO: Bez promena na planu karijere. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija organizama I psihe.


UVEK SU TU ZA SVOJE NAJMILIJE! Ovo su najveće dobrice horoskopa!


OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE USKORO PRONAĆI SRODNU DUŠU! Februar će im doneti najveću ljubav!

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE USKORO PRONAĆI SRODNU DUŠU! Februar će im doneti najveću ljubav!

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilan I mogući su sukobi sa partnerom. Vrlo zapaljiva atmosfera u odnosu. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, ali I neki pravni ili administrativni problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo, moguće upale.

RAK 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga kome niste dorasli, pa vam se može desiti da vam srce bude slomljeno. POSAO: Danas je dan promene, započećete nešto novo. ZDRAVLJE: Solidno.

pexels.com

Rakovi će se solidno osećati

LAV 

LJUBAV: Moguće je da će se između vas I partnera isprečiti nepremostive prepreke. POSAO: Moguć izvestan uspeh, ali ne velik. ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom zdravlju.

DEVICA 

LJUBAV: Osećate da bi trebalo nešto pozitivno da se desi ali se baš ništa ne dešava, ne još. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Stomačni problemi. Izbegavajte tešku hranu.

VAGA

LJUBAV: Ovih dana možete očekivati mnogo strasti u ljubavnom odnosu. Moguća je čak I ljubomora. POSAO: Možete imati većih problema ako se bavite transportom ili administracijom. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Danas ćete biti neobičo povučeni I neraspoloženi za to da otvoreno pokažete svoje emocije. POSAO: Dobra komunikacija I saradnja sa drugima, doneće vam dobre prilike u sferi posla. ZDRAVLJE: Problemi sa leđima ili pritiskom.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je afera sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt sa tom osobom. POSAO: Vaš uspeh se ne reflektuje u dovoljnoj meri na vaš pozitivan bilans. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

JARAC 

LJUBAV: Moguća je vest o nekome ko vam se dopada ili pozitivna komunikacija sa tom osobom. POSAO: Imate potrebu da napredujete u karijeri, ali trenutno vlada zatišje na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Niste naročito usredsređeni na odnose, uglavnom ćete se baviti problemima u drugim sferama života. POSAO: Posao vam je postao pretežak ili dosadan. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RIBE

LJUBAV: Moguće jeda će vam se dopasti neko koga ćete upoznati na mestu zabave. Stvarnom ili virtuelnom. POSAO: Pozitivan trend će zavladati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.