in

HOROSKOP ZA SREDU 6. APRIL: Ovnovi će patiti od manjka energije, a OVAJ ZNAK očekuje napredak u karijeri!

OVAN 

LJUBAV: Moguća je svađa sa bliskom osobom zbog toga što joj ne poklanjate dovoljno pažnje. POSAO: Patićete od manjka energije, zbog čega će vas obeaveze u vezi posla nervirati. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

BIK 

LJUBAV: Doživećete intenzivne emocije, ali moguće je I da budete povređeni jer ovo nije povoljan dan za ljubav. POSAO: Novčani gubitak ili neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Grlobolja.


U SVE LAKO POVERUJU! Ovo su NAJNAIVNIJI horoskopski znaci!


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OPARITI do 10. APRILA

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OPARITI do 10. APRILA

BLIZANCI 

LJUBAV: Osoba koja je pored vas mora biti vrlo slobodnih shvatanja I inteligentna. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. Ako ste već sa nekim u sporu, okolnosti vam neće ići na ruku. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Pixabay

Blizanci će biti skloni infekcijama

RAK

LJUBAV: Očekujte dešavanja, uglavnom pokrenuta od strane partnera, ali mogući su I problemi u ovoj sferi. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni situacijom u toj sferi. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV 

LJUBAV: Okolnosti vam trenutno idu na ruku, ali to će se uskoro promeniti pa sačekajte svoju priliku. POSAO: Karijera će vam napredovati, pogotovo ako radite u privatnom sektoru. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola I lak dogovor. Harmonija na više različitih nivoa. POSAO: Moguće je da ćete poslovati sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VAGA 

LJUBAV: Partner će biti neraspoložen, a samo vi ćete moći da popravite njegovo ili njeno raspoloženje. POSAO: Uspeh zahvaljujući nekim društvenim vezama I poslovnom kontaktima. ZDRAVLJE: Vaša jaka energija vam čuva zdravlje.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će vas danas proganjati neke vaše greške iz prošlosti. POSAO: Moguće šteta, pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca, što vam nije potrebno u ovom periodu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pixabay

STRELAC 

LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji su u vezi kao I za one koji su u potrazi za ljubavlju. POSAO: Moguć napredak u karijeri kao I uspešno poslovno putovanje ili poslovanje sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

JARAC

LJUBAV: Nalazite se u umereno povoljnom period za ljubav pa ne treba da imate prevelika očekivanja. POSAO: Ako očekujete novac, možete da dobiti danas. Na pragu ste povoljnog perioda za finansije. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Partner će biti posesivan, zbog čega biste mogli da imate problema u ovoj sferi. POSAO: Pazite kako ulažete novac, ne budite impulsivni sa istim. Logistički problemi. ZDRAVLJE: Moguća prehlada disajnih puteva ili zubobolja.

RIBE 

LJUBAV: Moguća je komunikacija s nekim ko vas privlači, flert ili razmena komplimenata. POSAO: Imate potrebu da dokažete svoju vrednost, ali loš odnos sa nadređenima bi mogao da vas osujeti u tome. ZDRAVLJE: Neuralgija

Pratite nas na društvenim mrežama