in

HOROSKOP ZA SREDU 2. FEBRUAR: Ovnovi će imati tenziju u odnosu sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će biti pun elana!

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da ćete se ponašati neobično ili imati neočekivane reakcije, zbog čega će bliskim ljudima biti teško sa vama. POSAO: Tenzija u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Visok krvni pritisak.

BIK 

LJUBAV: Imaćete dobro izbalansiran pristup životu, zbog čega će vam biti lakše da ostvarite emotivnu ispunjenost. POSAO: Moguće je da ćete imati I previše posla ali to vam neće smetati. ZDRAVLJE: Alergije.


NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Venera donosi POTPUNI OBRT – stižu sudbinski SUSRETI


5 ZNAKOVA SREŠĆE SRODNU DUŠU U FEBRUARU! Venera od sutra kreće napred – proverite da li su zvezde na VAŠOJ STRANI

5 ZNAKOVA SREŠĆE SRODNU DUŠU U FEBRUARU! Venera od sutra kreće napred - proverite da li su zvezde na VAŠOJ STRANI

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete živahni I veseli, I zasmejavaćete sve oko sebe svojim šalama, zbog čega ćete lako privući ljubav. POSAO: Stabilna situacija na planu karijere. Bićete puni elana. ZDRAVLJE: Grlobolja.

pexels.com

Blizance očekuje grlobolja

RAK 

LJUBAV: Danas će vam biti teško da nađete dovoljno vremena da se posvetite ljubavi I bliskim osobama. POSAO: Imaćete uspeha u svakoj vrsti kreativnog izražavanja ili stvaralaštva. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Nemojte shvatati previše ozbiljno sve što se dešava, inače možete emotivno trpeti zbog toga. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac jer se lako može desiti da vam ne bude vraćen. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete raspoloženi za zabavu u društvu prijatelja i bliskih osoba. Harmonija u ljubavi. POSAO: Moguće je selidba ili neka druga promena koja će vas omesti u poslu. ZDRAVLJE: Zdravlje će vam se poboljšati.

VAGA 

LJUBAV: Imaćete prilike da pokažete izabranoj osobi da vam je stalo. POSAO: Moguća je prolazna kriza na planu karijere i posla, posebno ako imate sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION 

LJUBAV: Ovo je povoljan dan da se “konektujete” sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Možete napraviti pogrešne odluke u vezi karijere i pogrešno se postaviti prema nadređanima. ZDRAVLJE: Upala grla.

STRELAC 

LJUBAV: Bićete okruženo privlačnim osobama I dobrim prilikama pa je lako moguće da doživite ljubav. POSAO: Problemi u radu sa inostranstvom ili pravni problemi u vezi posla. ZDRAVLJE: Slabije.

pexels.com

JARAC 

LJUBAV: Mnogo toga lepog će se desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete napraviti grešku zbog rasejanosti ili nepotpune komunikacije sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Nastaviće se trend I dešavanja od prethodnog dana. Možete razviti odnos koji stemožda već započeli. POSAO: Bićete zabrinuti zbog finansijskih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Zračićete misterijom I šarmom, zbog čega će se drugi zainteresovati za to da znaju više o vama I približe vam se. POSAO: Uspeh u poslovima vezanim za lepotu I negu. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo.